12 Feet Deep előzetes – Medencébe zárva!

Hirdetés

Gondoltál már arra, hogy mi történne, ha egy 50 méteres medencébe zárnának, ahonnét nem igazán van ki út? Matt Eskandari-nek pont ez jutott eszébe. A 12 Feet Deep előzetes nem is néz ki rosszul.

Igaz történet alapján. Zengi az angol nyelvű szinopszis a 12 Feet Deep kapcsán. Ezt egyelőre nem cáfolnám, de egy gyors internetes keresés alapján nem igazán találtam erre utaló jeleket. Bár talán a végeredményt illetően mindegy is, hogy a produkció megtörtént esetet dolgoz-e fel, vagy a forgatókönyvírók engedték szabadjára a fantáziájukat. Ami biztos, hogy ügyes kezekben akár még egy lüktető thriller is lehet a 12 Feet Deep.

A történet szerint Bree és Jonna az uszodában múlatják az időt. A nagy medencében igyekeznek kikapcsolódni, hiszen erre egy 50 méteres hossz a legalkalmasabb. Igen ám, de a lányok csapdába esnek, az amúgy felülről lezárható versenymedencébe. Az üzemeltető ugyanis rájuk zárja a helyet és pont hosszú hétvége következik. Vajon túl lehet élni egy ilyen kalandot?

A 12 Feet Deep előzetes azért hagy bennem kérdéseket. Azon mindenképpen érdemes túllépni, hogy miként fordulhat elő, hogy a csajokra engedik a fedést, úgy hogy ők se veszik észre és az üzemeltető se, hogy ott még emberek vannak a vízben. Ezt követően viszont akár még jól is alakult a sztori.

A szinopszisban egy éjszakai gondnokot is említenek, akitől a lányok segítséget remélnek, ám a nőnek teljesen más tervei vannak.

Az egy kérdés, hogy Matt Eskandari és írótársa, Michael Hultquist hogyan tekerik a történetet. A Victim című 2010-es közösüket sokan dicsérték, bár a végeredmény hozzánk hivatalosan nem jutott el.

A meglehetősen kevés színésszel dolgozó filmben, a csapdába kerülő lányokat Alexandra Park (The Royals) és Nora-Jane Noone (A barlang, A Magdolna nővérek, Brooklyn) alakítják. Mellettük pedig  Diane Farr is szerepet kapott, sőt a Fűrész-filmek sztárja, Tobin Bell is állítólag feltűnik a végeredményben. Nem tudni, hogy Bell húzónév-e. A 12 Feet Deep előzetes azt sugallja, hogy sok szerepe nem lesz.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE