13 dolog, amit nem tudtál Norman Reedus-ról

Hirdetés

Daryl Dixon a The Walking Dead című sorozat közönségkedvence. Ez a szerep pedig a karaktert alakító színész számára is hatalmas sikert hozott. Jöjjön most 13 dolog, amit nem tudtál Norman Reedus-ról.

A kedvenc része a The Walking Dead sorozatból, a negyedik évad ’Still’ című felvonása. Ez az a rész, ahol az ő karaktere, Daryl és Beth kapják a főszerepet.

13 dolog, amit nem tudtál Norman Reedus-ról

2005-ben kis híján meghalt egy autóbalesetben. Az eset Berlinben történt. A REM koncertje után a szállodájába tartott vissza, amikor egy furgon az autójába hajtott. 4 hónapot töltött ezt követően egy berlini kórházban. Ezt viszont egy kicsit unta, ezért belement, hogy szerepel egy rövidfilmben. A Meet Me in Berlin-ben egy fickót alakít, aki autóbalesetet szenvedett Berlinben.

Az első tévé sorozatos szerepét a Bűbájos boszorkákban kapta. Nate Parks karakterét alakíthatta, aki Rose McGowan barátja volt. Két részben láthattuk.

Annak idején ott hagyta az iskolát és elindult világot látni. Tokióba ment, majd később Londonban és Spanyolországban is élt. Ezt követően akkori barátnőjével költözött Los Angeles-be. Egy motoros boltban dolgozott, ahonnét kirúgták, ezt követően köszönt be az életébe a színészet. Először egy színpadi műben tűnhetett fel a későbbi Jóbarátok sztár, Lisa Kudrow oldalán.

Volt a Prada modellje is. Szmokingban pózolt. Saját bevallása szerint meglepte, hogy ilyen melót kapott, hiszen nem kimondott modellalkat és a sört is szereti.

13 dolog, amit nem tudtál Norman Reedus-ról

Manhattenben van egy művészeti galéria, amely az övé. Ez mondjuk nem meglepő, a festészet és a fotózás is érdekli.

Főszerepet kapott volna a Tomorrowland című mozifilmben. George Clooney karakterét ugyanis neki szánták. Viszont Brad Bird rendező ragaszkodott hozzá, hogy a szerep kedvéért levágassa a haját. Norman Reedus erre azonban nemet mondott, hiszen a The Walking Dead miatt nem tehette meg. Bird ezért úgy döntött, hogy nem ráosztja a főszerepet.

Talán meglehetősen kevés vígjátékban láthattuk őt. Az egyik legutóbbi ilyen a Vakáció pár évvel ezelőtti folytatása, ahol a kamionos karakterét alakította.

Az Air című filmben Robert Kirkman-nel dolgozhatott együtt. Sőt ez volt az első olyan film, amelynek nem csak szereplője, hanem producere is volt. Jó élményei mondjuk nem biztos, hogy akadnak. Az egyik jelenet felvételénél, amikor meg kellett rúgnia Djimon Hounsou-t eltörte az egyik lábujját.

A forgatás napján szokta megtanulni a The Walking Dead-es szövegeit. Előtte nem szán erre időt.

Több zenés klipben is feltűnt. Ott volt például Lady Gaga Judas klipjében. Valamint Björk, a Radiohead, a R.E.M., vagy éppen Keith Richards klipjeiben is találkozhattunk már vele.

Eredetileg Merle Dixon szerepére jelentkezett. Viszont a válogatáson úgy döntöttek, hogy a kedvéért megalkotnak egy új karaktert, hiszen Daryl Dixon a képregényekben nem létezik.

A kedvenc filmjei a Mad Max (az eredeti), az Éjféli cowboy és a Szombat esti láz.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE