2019-ben jön A sebezhetetlen és a Széttörve folytatás!

Hirdetés

Eddig sem volt titok, hogy a Széttörve és A sebezhetetlen folytatást kapnak. Most már premierdátummal is rendelkezik a projekt.M. Night Shyamalan rendezőként A látogatás című filmjével rakta fel magát ismét a térképre. Az eredmény nagyon korrekt volt, és a direktor régi fényében kezdett ragyogni. Így nem is csoda, hogy izgatottak lettünk, amikor kiderült, hogy újabb alkotáson dolgozik.

A Széttörve akkor csak még ütősebbnek tűnt, amikor kiderült, hogy James McAvoy egy személyiségzavarban szenvedő fickót alakít. Ráadásul a végeredmény valóban korrekt volt. A végén pedig kaptunk egy kis meglepetést is. Ha nem láttad a filmet, akkor ez most SPOILER-es lehet.

Kiderült ugyanis, hogy a Széttörve ugyanabban a filmes univerzumban játszódik, mint A sebezhetetlen, a direktor egy korábbi alkotása. Bruce Willis ugyanis felbukkant a sztori végén.

A pletykák már ekkor szárnyra kapták a folytatást illetően. Sőt később már Shyamalan is nyíltan beszélt arról, hogy bizony tényleg dolgozik a filmek folytatásán.

A napokban pedig személyesen jelentette be, hogy a forgatókönyv elkészült.

„Kész vagyok a forgatókönyvvel. 17 év kellett hozzá, de most már tudok válaszolni az egyik leggyakrabban kapott kérdésre: „Csinálsz végre egy kikúrt folytatást a Sebezhetetlen-hez vagy mi lesz?” Nos az új filmem a Széttörve és A sebezhetetlen folytatása lesz. Mindig is az volt az álmom, hogy ez a két film egybeforrjon.”

Ezzel együtt az is hivatalossá vált, hogy a már korábban megismert karakterek is visszatérnek. Bruce Willis ugye voltaképpen mindkét filmben ott volt, a folytatásban pedig Samuel L. Jackson is csatlakozik hozzá. Na és a Széttörve filmből James McAvoy mindegyik személyiségével együtt térhet vissza a vászonra, de csatlakozik a csapathoz Anya Taylor-Joy is.

Kíváncsian várjuk, hogy M. Night Shyamalan mit is hoz ki ebből a folytatásból.

A cím amúgy nem Széttörve 2 és nem A sebezhetetlen 2 lesz. Kapunk egy harmadik nevet, amit érdemes lesz megjegyezni. Nem lesz nehéz. Az új mozi Glass azaz Üveg címen érkezhet meg 2019. január 18-án. Reméljük, hogy itthon sem kell majd sokat várnunk a premierre.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE