31 (2016)

Hirdetés

Rob Zombie továbbra sem akar felhagyni a filmgyártással. A meglehetősen beteg és sokkoló alkotásairól ismert úriember legújabb filmje esetében nem variálta túl a címadást. Legújabb horrorja a 31 elnevezést viseli.

31-plakatMagyar cím: 31
Eredeti cím: 31
Műfaj: horror, thriller
Mozipremier (USA): 2016. szeptember 16.
Mozipremier (Magyar):
DVD / Blu-Ray megjelenés: –
Rendező: Rob Zombie
Forgatókönyvíró: Rob Zombie
Filmstúdió: Bow and Arrow Entertainment, PalmStar Media, Protagonist Pictures

 

 

A film története:

Néhány ember kifejezetten irtózik a bohócoktól. Nem csoda, hiszen ezek az alapvetően szórakoztatásra szánt figurák akár igen ijesztőek is tudnak lenni. Természetesen Rob Zombie új filmjében is ezt a tulajdonságukat igyekeznek kiaknázni.

Nem sokkal Halloween előtt járunk, amikor elrabolnak 5 embert, hogy a Murder World nevű helyre vigyék őket.

Majd a borzongatós ünnep közeledtével egy szörnyű játékba kényszerítik őket, ez a 31. Hőseink mindösszesen tizenkét órájuk van arra, hogy kijussanak a játékból és leszámoljanak a gonosz bohócnak öltözött fráterekkel. Ugyanakkor az is lehet, hogy Murder World-ben nem is a bohócok miatt kell a legjobban aggódni. A sátánista rituálék még talán náluk is hátborzongatóbbnak tűnnek.

Szereplők:

Elizabeth Daily, Malcolm McDowell, Sheri Moon Zombie, Sandra Rosko, Meg Foster, Richard Brake, Daniel Roebuck, Torsten Voges, Tracey Walter, Ginger Lynn, Judy Geeson

Képek:

Előzetesek:

Érdekességek:

Rob Zombie egy interjúban úgy fogalmazott, hogy a 31 lett élete legbrutálisabb filmje. Ha hihetünk ennek, akkor valóban felköthetjük a gatyaszárat, hiszen azért tett már le egy-két brutális alkotást az asztalra. Ettől függetlenül persze lehet valami a dologban. A tengerentúlon ugyanis kétszer is visszadobták a filmet a korhatár besorolás során. A harmadik vágás volt az, ami megkaphatta az R-es besorolást.

A film költségvetésének nagy részét a rajongók dobták össze. Rob Zombie első ízben készített ilyen anyagi támogatással filmet.

Korábban az a hír járta, hogy Bill Moseley és Sid Haig is elutasították a nekik szánt szerepeket. Meglepőnek tűnt, hiszen dolgoztak már együtt Rob Zombie-val. Az okokról nem esett szó. Később aztán kiderült, hogy Rob Zombie ez alkalommal egyik színésszel sem számolt. Így aztán szerepet sem ajánlott nekik a 31-ben.

A történet azért játszódik Halloween környékén, mert Rob Zombie olvasott egy cikket arról, hogy az USA-ban, ekkor tűnik el a legtöbb ember. Érdekes módon sokkal többen, mint más napokon. Ezért döntött emellett.

A filmből természetesen nem maradt ki Rob Zombie felesége sem. Sheri Moon Zombie Charly karakterét alakíthatja.

Forrás: imdb adatlap

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE