A betyárját! Új Vaksötét előzetes érkezett!

Hirdetés

Really fucked up! Mintegy imaként ismételgeti egyik pórul járt főhősünk a nem túl szofisztikált mondatot az új Vaksötét előzetes másfél perce alatt. Az eddigi legütősebb előzetest kapta Fede Alvarez új filmje.

Augusztus 25-én érkezik a magyar mozikba is a Vaksötét című horrorfilm, amelyet eddig is vártunk. Az új Vaksötét előzetes viszont talán még tovább fokozza a várakozást, ugyanis kíméletlenül jóra sikerült. A „Really fucked up!” amolyan visszatérő elemként van jelen, közben pedig a Stephen Lang által életre keltett vak karakter tesz rendet a csínytevő fiatalok között.

Az új Vaksötét előzetes persze nem hagyja ki az eddigi kritikák méltató mondatait sem. Ezek között mondjuk olyannal is találkozhatunk, hogy „Az elmúlt 20 év legjobb horrorfilmje.” Meglátjuk, talán nem szabad előre inni semmire, de tényleg bizakodhatunk. Apropó erre találsz néhány fotót is.

A South by Soutwest fesztivál közönségét ugyanis lenyűgözte Fede Alvarez új filmje és az átlag filmnézők is ódákat zengtek a Vaksötétről.

Tény, hogy Fede Alvarez azért a Gonosz halottal sem vallott szégyent. Azt gondolhattuk, hogy a Vaksötétben azért nem lesz annyi vér és inkább a thriller vonal dominál. Ez mondjuk vélhetően valóban így lesz, de az új Vaksötét előzetes már Red Band-nek számít, így egy-két durvább jelenet is helyett kapott benne.

Egy biztos jól sikerült összevágni a trailert, elég ütős és penge lett.

Így talán már nincs is más dolgunk, mint tűkön ülve várni augusztus 25. napját, hogy a Vaksötét a magyar mozikban is landoljon.

A történet egyébként Detroitban játszódik majd, ahol három fiatal különleges módját választotta a zsebpénzszerzésnek. A külvárosban található házakba törnek be, hogy onnét pénzt és értékeket lopjanak. A két fiú és egy lány ráadásul elég ügyes ebben, így nem is tervezik, hogy pihenőágra helyezik a pénzkereseti formát.

Már csak azért sem, mert tudomásukra jut, hogy az egyik házban több millió dollár is lapulhat. A tulajdonos ugyan otthon van, de egy vak veteránról van szó. A srácok eleinte egy kicsit ódzkodnak attól, hogy egy vak férfit kell kirabolni, ám végül csak győz a nyereségvágy. Ezzel azonban életük legnagyobb hibáját követik el – akár úgy is fogalmazhatnák, hogy „Really fucked up”, ugyanis a férfi ugyan vak, de semmiképpen nem egy védtelen öregember.

A film adatlapját itt találod.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE