A bőröd alá mászik A csodagyerek új előzetese

Hirdetés

Február 7-én érkezik a magyar mozikba Nicholas McCarthy új filmje, A csodagyerek. Az új előzetes igyekszik most a frászt hozni ránk!

Emlékszel még a kis Georgie-ra az új Az filmből? Jackson Robert Scott alakított a rossz sorsú fiúcskát és ő alakítja Miles-t is A csodagyerek címszereplőjét, aki sokkal kevésbé ártatlan mint Georgie volt!

Esetünkben ugyanis egy meglehetősen gonosz és megátalkodott fiúról van szó, akinek édesanyja (Taylor Schilling) igyekszik rájönni arra, hogy mi a búbánatért nem teljesen normális a fia. Démonok vagy valami más természetfeletti erő kerítette birtokába a srácot?

Ha minden igaz erre kapunk választ Az egyezség rendezőjének új filmjében.

Kicsit olyan Ómen beütése van a dolognak, de ez ettől még lehet jó. Sőt, az ígéretesnek tűnő BrightBurn is eszünkbe juthat, már ha nem teljesen jó szándékú gyerekekről van szó. Persze ott teljesen más dolog áll a háttérben.

Az előzetes nem tűnik rossznak, de talán annyira botrányos dolgokra sem enged következtetni. Ennek ellenére Nicholas McCarthy egy interjúban úgy fogalmazott, hogy volt mit átszerkeszteniük az első változathoz képest.

A tesztvetítéseken ugyanis volt, aki annyira elborzadt néhány jelenetet látva, hogy végül egy kicsit alakítottak ezeken. Persze rossz májjal hozzátehetjük, hogy ez egy tök jó marketingduma is a készítők részéről.

Mondjuk valóban úgy tudni, hogy R-es besorolással érkezhet a film, ami vélhetően így tényleg nem a finomkodásról fog szólni. Talán az elkövetkezendő egy hónapban egy újabb, már kifejezetten korhatárosra vágott előzetes is érkezik a hangulat fokozását elősegítendő.

A csodagyerek előzetes:

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE