A bőrünk alá mászik az új Halloween film!

0
2
Új halloween film

A tervek szerint 2018-ban érkezik az új Halloween film, amelyben Jamie Lee Curtis is visszatér. A forgatókönyvet jegyző Danny McBride szerint egy hidegrázós filmre kell számítani, amelyben nem a vérengzésen lesz a főhangsúly.

Habár úgy volt, hogy idén ősszel kezdődhetnek meg az új Halloween film forgatásai, ebből mégsem lett semmi. Most úgy tudni, hogy a stáb januárban láthat munkához. Bízunk benne, hiszen más esetben nem feltétlen lesz tartható a 2018. október 19-re kitűzött premierdátum. Igaz így is jó néhány ígéretes horror vár ránk jövőre, viszont szomorúak lennénk, ha pont a Halloween esne ki a listáról.

Az új film forgatókönyvét Gordon Green és Danny McBride körmölték, akik  azt ígérik, hogy igyekeznek méltó folytatást csinálni a Carpenter-féle első filmnek. Igen, ugyanis az új rész az összes köztes felvonást figyelmen kívül hagyja majd.

Danny McBride a Charleston City Paper-nek adott interjút, amelyben a terveket vázolta nagyvonalakban.

„Az eredeti filmben minden a feszültségről szólt. Laurie Strode nem is tudott Michael Myers létezéséről egészen az utolsó percekig. John Carpenter filmje ezzel komoly feszültséget teremtett. Úgy hiszem, hogy mi is valami ilyesmit szeretnénk. Megpróbálják elhozni a rettegést. Feszültséget teremteni és nem a gore-ra meg durva erőszakra alapozni az egészet. Szeretnénk egy rémisztő filmet csinálni, egy horrort, ami akár a saját házunkban is játszódhatna.”

A rendezést amúgy Gordon Green vezényli és az is biztos, hogy Jamie Lee Curtis mellett Judy Greer is szerepet kapott a filmben. Ő lesz a fiatalabbik Strode.

A folytatás elkészítésében John Carpenter is részt vesz. Egyrészt producerként is számítanak a munkájára, de a zeneszerzői feladatokkal is őt bízták meg.

  1. október 19-én minden kiderül.

Hozzászólok

Please enter your comment!
Please enter your name here