A démon arca (2016)

Hirdetés

A Blumhouse újabb horrorfilmmel szeretné zaklatni a műfaj rajongóit. Ez alkalommal a Törésvonal rendezőjétől, Aaron Eckhart főszereplésével érkezik egy démonos alkotás.

Incarnate (2016)

 

Magyar cím:  A démon arca
Eredeti cím: Incarnate
Műfaj: horror, thriller
Mozipremier (USA): 2016. december 2.
Mozipremier (Magyar): 2016. december 8.
DVD / Blu-Ray megjelenés (Magyar): –
Rendező: Brad Peyton
Forgatókönyvírók: Ronnie Christensen
Filmstúdió: IM Global, Blumhouse Productions, WWE Studios

A démon arca története:

Cameron (David Mazouz) egy fiatal, 11 éves srác, akinek szörnyű élményben lesz része. Egy démon szállja meg a testét és az elméjét. Ráadásul egy meglehetősen fenevad entitásról beszélhetünk, ami ellen még a vatikáni ördögűzők is tehetetlenek.

A fiú anyja utolsó elkeseredésében egy tudós segítségét kéri. A férfi nem a hagyományos értelemben vett ördögűzéssel próbálkozik. Ehelyett megpróbál beférkőzni a fiú elméjébe és úgy kiűzni onnan az ördögöt. Dr. Seth Amber (Aaron Eckhart) azonban élete legnehezebb feladata előtt áll. Egy minden eddiginél erősebb démonnal és saját múltjának sötét foltjaival is fel kell vennie a küzdelmet.

Szereplők:

Carice van Houten, David Mazouz, Aaron Eckhart, Matt Nable, Catalina Sandino Moreno, Emjay Anthony, Mark Steger, Karolina Wydra, Keir O’Donnell, Tomas Arana, Breanne Hill, Mark Henry, Petra Sprecher, Seaonna Chanadet, Emily Jackson

A démon arca képek:

A démon arca magyar feliratos előzetes:

A démon arca magyar szinkronos előzetes:

Érdekességek:

A két főszereplővel kapcsolatban érdekesség lehet, hogy annak idején már dolgoztak együtt. A Christopher Nolan rendezésében készült Batman – A sötét lovag forgatásain mindketten érdekeltek voltak. Igaz Aaron Eckhart nevéhez fűződik a nagyobb szerep. Őt ugye a film elején Harvey Dent-ként, majd Kétarc-ként láthattuk.

David Mazouz pedig a fiatal Bruce Wayne megformálásáért felelt.

Az eredeti szereposztás szerint Rosario Dawson is szerepet kapott volna az Incarnate-ban. Azonban a színésznő végül nem tudta bezsúfolni ezt a szerepet a naptárba. Az ő helyére igazolták így le Catalina Sandino Moreno-t.

Az Incarnate forgatókönyvét Ronnie Christensen hozta össze. Tőle már láthattunk korábban is horrorfilmet. Például a krokodilos A szörny. Valamint A 109. utas vagy a Sötét hullám szkriptjéért is ő felelt.

A rendező Brad Peyton legutóbb még Dwayne Johnson-nal dolgozott együtt a Törésvonal című filmen.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE