A Démonok között 3 rendezője durván odapirít!

Hirdetés

Megérkezett az első előzetes a Démonok között 3. részének rendezését megkapó Michael Chaves első filmjéhez. A The Curse of La Llorona ránk a frászt hozta!

Nem túl régen, amolyan derült égből villámcsapásként érkezett a hír, hogy James Wan nem vállalja a Démonok között 3. részének rendezését. Kicsit meglepő volt ez, annak ellenére is, hogy Wan már korábban bejelentette, hogy a horror projektek megmaradnak az életében producerként, rendezni viszont inkább más jellegű filmeket fog. Ennek ellenére azért mégis visszatért a Démonok között 2. részének rendezői székébe.

A harmadik felvonás esetében viszont sajnos rá nem kell számítani. Persze ennek ellenére azért árgus szemekkel rajta tartja a szemét a formálódó produkción. A rendezést viszont Michael Chaves kapta, aki korábban néhány rövidfilmmel rukkolt elő – illetve azt lehetett róla tudni, hogy készülőben van az első egészestés horrorja.

Nos, ez utóbbi lesz a The Curse of La Llorona, amit 2019 áprilisában mutatnak be a tengerentúlon. A most befutott előzetest látva pedig nagyon bízunk abban, hogy a hazai forgalmazók felfigyelnek az alkotásra és akár a Démonok között miatt a magyar mozikba is becsempészik.

A trailer ugyanis egészen vagánynak tűnik és kezdjük kapizsgálni, hogy James Wan miért bízta a rendezést Chaves-ra. Már, hogy az összefüggést ott kell keresni, hogy a The Curse of La Llorona egyik producere James Wan.

Mexikói városi legendák szerint van egy Maria nevű nő, aki annak idején vízbe fojtotta két gyermekét, majd megbánta szörnyű tettét és öngyilkos lett. Ezután azonban vérszomjas kísértetként tért vissza, aki sírva keresi gyermekeit – mivel azonban őket nem találja, ezért mások gyermekét rabolja el. Ezt a sztorit dolgozta fel Chaves.

Alkotása a 70-es években játszódik és az Emmy-jelölt Linda Cardellini kapta benne a főszerepet. Mellettük azonban Patricia Velasquez, Raymond Cruz, Sean Patrick Thomas, Madeleine McGraw és John Marshall Jones is feltűnik a végeredményben.

Az előzetest látva egész komolyan bízunk benne, hogy Chaves ezzel a filmmel kíméletlenül leteszi a névjegyét a horrorfilmes palettán. Majd egy őrült durva Démonok között 3. résszel bizonyítja, hogy James Wan nem tett rossz lóra.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE