A gyászoló asszony átka (2019)

Hirdetés

A Démonok között 3. részének rendezésével megbízott direktor horrorisztikus debütálása egy rémálomba fulladt kirándulásról.

A gyászoló asszony átka teljes film adatlap

A gyászoló asszony átka (2019)

 

Magyar cím:  A gyászoló asszony átka
Eredeti cím: The Curse of La Llorona
Műfaj: horror, misztikus, thriller
Mozipremier (Ausztrália): 2019. április 19.
Mozipremier (Magyar): 2019. április 18.
DVD / Blu-Ray megjelenés (Magyar): –
Rendező: Michael Chaves
Forgatókönyvírók: Mikki Daughtry, Tobias Iaconis
Filmstúdió: Atomic Monster, New Line Cinema
Forrásunk az imdb adatlapja.

 

A gyászoló asszony átka (2019) története:

Hiába kapnak figyelmeztetést, nem hallgatnak rá. Így aztán nem is kell csodálkozni azon, hogy a szociális munkás és a gyermekei szörnyű helyzetben találják magukat. A természetfelettivel kell farkasszemet nézniük és valljuk be, nem ők az esélyesek.

Szereplők:

Linda Cardellini, Patricia Velasquez, Raymond Cruz, Sean Patrick Thomas, Marisol Ramirez, Madeleine McGraw, John Marshall Jones, Jaynee-Lynne Kinchen, Irene Keng, Ricardo Mamood-Vega, Aiden Lewandowski, Andrew Tinpo Lee, Roman Christou, DeLaRosa Rivera, Sophia Santi

Előzetes:

Érdekességek:

Egyes értesülések szerint nem is annyira véletlen, hogy Michael Chaves kapta a Démonok között 3. részének rendezését. A pletykák ugyanis arról szólnak, hogy A gyászoló asszony átka is része lesz a már jól ismert filmes univerzumnak. Ezt a hírt erősítheti meg az is, hogy állítólag Tony Amendola is szerepet kapott a filmben. A színész az első Annabelle filmben bukkant fel, Perez atyát alakította. A verebek azt csiripelik, hogy ugyanezt a karaktert formálja meg ebben a filmben. Ezek viszont egyelőre pletykák, hiszen a napvilágot látott stáblistán az ő nevével nem találkozhatunk.

Az mondjuk biztos, hogy James Wan is ott szerepel a producerek között, persze New Line Cinema horror esetében ez azért annyira nem meglepő.

A rendező Michael Chavesnek mondhatni ez a detübáló alkotása, korábban rövidfilmeken és egy minisorozaton dolgozott rendezőként.

A forgatókönyvet a Tobias Iaconis – Mikki Daughtry páros jegyzi. Előbbi annak idején az Ellenséges terület 3: A kolumbiai túsz című filmet írta. Nem csodálom, ha ez mondjuk nem maradt meg az ember emlékei között. Hátha most másként lesz.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE