A gyilkos baba nem megy nyugdíjba! – Jöhet az Annabelle 3

A New Line Cinema még érzi a kraftot a Démonok között univerzumban és a gonosz porcelánbabában is! Elkészülhet az Annabelle 3!

Ha annak idején, amikor az első Annabelle filmet bemutatták, valaki azt mondta volna, hogy ez a film valaha trilógia lesz, akkor jó érzéssel az arcába nevettem volna. Valljuk be: a Démonok között univerzum filmjei javarészt jók, az Annabelle első felvonása viszont nem volt az. Gyengécske volt és javarészt messze a várakozások alatt teljesített. A New Line Cinema ennek ellenére úgy döntött, hogy nem kukázza a projektet, hanem inkább a fedélzetre rendeltek egy David F. Sandberg nevű faszit.

Sandberg neve, ha garancia nem is, de egy kis bizalomébresztő lehetett – az úriember pedig bőven megugrotta a feladatot. Nyilván nem kell az egekbe magasztalni az Annabelle 2. részét, de korrekt, félelmetes és kellően jó lett. Az első filmet kérdés nélkül sikerült überelni és a bevételek sem maradtak el.

Eközben pedig a stúdió a Démonok között filmes univerzum beindítását is magasabb fokozatra kapcsolta. Amolyan Apácásra, meg Démonok között 3. részesre, nem beszélve a Görbe Emberről, aki szintén filmet kaphat.

A sornak pedig továbbra sincs vége. A New Line Cinema, szokásos Scarediego nevű rendezvényén ugyanis bejelentette, hogy Annabelle „kisasszonyt” sem nyugdíjaznák, inkább trilógiává bővítenék a sztorit.

A forgatókönyvet ez alkalommal is Gary Dauberman jegyzi, akinek azért az elmúlt időben elég jól muzsikálnak a horrorfilmes projektjei. Emellett pedig a stúdió úgy döntött, hogy Dauberman a rendezést is maradéktalanul el tudja majd látni. Nekik legyenek igazuk ismét.

Érdekesség lehet, hogy a beszámoló szerint Lorraine és Ed Warren is előkerülnek a sztoriban – az ő otthonukban játszódik majd az új rész. Az idővonalat tekintve az eddigi két Annabelle film után járunk majd, viszont még a Démonok között első részének történései előtt. A játékbaba a különleges és veszélyes tárgyak között elzárva lesz, ám ereje határtalan, ezt jól tudjuk és kiszemeli magának Warrenék lányát, a tízéves Judy-t.

James Wan természetesen producerként jelen lesz a film elkészítése során, a végeredményre pedig annyira nem is kell sokat várnunk.

A hírek szerint 2019. július 3-án már be is mutatnák a produkciót.

CLOSE
CLOSE