A Horror Park rendezője gondolkozik a folytatásban

Hirdetés

A hazai mozikban Horror Park címen futó vidámparki slasher akár még kellemes meglepetésnek is nevezhető. Gregory Plotkin rendező szívesen elkészítené a folytatást, igaz a stúdió még nem kérte fel erre.

Az év horrorjának semmiképpen nem neveznénk a Horror Parkot, igaz mégis szerethető alkotás volt, ami mindenképpen a nézhető darabok sorát erősítette. Világszerte 17 millió dollárt hozott a konyhára, ami akár még folytatást is érhet. Na persze ez nem egy bődületes összeg, de tudni kell, hogy 5,5 millióból készült el Plotkin rendezése, így ha hatalmasat nem is szakítottak, de az árát simán visszahozta a film.

Ráadásul a stúdió talán nem is tolta annyira ezt a filmet, így hype nélkül pedig valahogy nem tudott igazán nagyot ütni.

Gregory Plotkin rendező a Daily Deadnek arról beszélt, hogy szívesen elkészítené a folytatást. Még ha tisztában is van azzal, hogy a bevételi adatok nem biztos, hogy erre ösztökélik a stúdiót.

„Rengeteg ötletünk volna. Sokkal jobban bemutathatnánk a karaktereket. Tony Todd figurájára például nagyon kíváncsi volnék. Ő maga is zseniális ember és zseniális színész. Sokat beszélgettem vele erről.”

Ebből mondjuk talán túlzás arra következtetni, hogy Todd is érdeklődik a folytatás iránt, de azért mégis azt sugallja Plotkin, hogy a színész benne volna. Talán a Lionsgate is úgy gondolja, hogy érdemes volna folytatást kreálni. Az alapötlet valóban tovább bontható lehet, így mi nézők csak jól járhatunk.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE