A Jupiter holdja vagy a Föld? A választás a tied!

Hirdetés

Január 18-án újabb saját gyártású sci-fi kerül be a Netflix kínálatába. Az IO főszerepében a Marveles filmekből ismerős Anthony Mackie kapta a főszerepet, a világvége közeli hangulat pedig garantált!

Az egyelőre kevésbé ismert Jonathan Helpert rendezésében készülhetett el az IO című Netflix sci-fi, amely napokon belül már landol is a szolgáltatónál.

A történet főhőse egy fiatal nő lesz (Margaret Qualley), aki nagy dilemma előtt áll. A Földnek úgy tűnik befellegzett, a helyzet tényleg katasztrofális. Az emberek javarésze úgy döntött, hogy a Jupiter egyik holdján, az IO-n folytatja és próbál túlélni. Hősnőnk azonban hisz abban, hogy a Föld megmenthető és ez a mi világunk.

Azonban jön Anthony Mackie karaktere, aki jelzi a lánynak, hogy vagy most azonnal felszáll az utolsó induló űrjáratra, vagy örökre a mérgező és pusztuló Földön marad. Vagy az is lehet, hogy ők ketten találják meg a megoldást?

Január 18-án választ kapunk. A készítők nem a legtapasztaltabb filmesek, viszont az előzetes egészen hangulatosra és látványosra sikerült. Persze a Netflix azért bőven nyúlt már mellé sci-fi fronton, de hátha most sikerül egyenesbe jönni.

IO előzetes:

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE