A körök (2017)

Hirdetés

Igaz jó néhány évet várni kellett rá, de elkészülhetett A kör harmadik folytatása, ami a kacifánt kedvéért A körök címmel kerülhet a mozikba. Az eredeti tervekkel ellentétben majd csak 2017-ben.

Magyar cím: A körök
Eredeti cím: Rings
Műfaj: dráma, horror
Mozipremier (USA): 2017. február 03.
Mozipremier (Magyar): –
DVD / Blu-Ray megjelenés (Magyar): –
Rendező: F. Javier Gutiérrez
Forgatókönyvírók: Jacob Estes, Akiva Goldsman, David Loucka, Koji Suzuki
Filmstúdió: BenderSpink, Macari/Edelstein, Vertigo Entertainment

A körök története:

Julia (Matilda Anna Ingrid Lutz) élete egy csapásra megváltozik, amikor barátja révén belecsöppen egy szörnyű dologba. A lány mindösszesen annyit tesz, hogy megnyit egy e-mailt, amely egy olyan videót tartalmaz, amit jobb lett volna, ha sosem néz meg.

Julia azonban nem önzetlen módon teszi mindezt, hanem saját magát áldozza fel, hogy mentse barátja bőrét. Azonban csak hét napja marad arra, hogy megoldja a rejtélyt és esetleg életben maradjon. Kutatásai során azonban rájön, hogy a már általunk jól ismert videó tartalmaz egy másik felvételt is. Egy filmet a filmben, amelyet korábban még senki sem látott.

Szereplők:

Vincent D’Onofrio, Aimee Teegarden, Lizzie Brocheré, Laura Wiggins, Johnny Galecki, Alex Roe, Zach Roerig, Bonnie Morgan, Matilda Anna Ingrid Lutz, Brandon Larracuente, Jill Jane Clements, Kati Akins

Képek:

A körök új előzetes (2017. 01. 09.)

A körök magyar feliratos előzetes:

Érdekességek:

Eleinte arról lehetett hallani, hogy F. Javier Gutiérrez és stábja A kör című film előzményét készíti el. Később azonban maga a direktor jelezte, hogy erről szó sincs, egy folytatást szeretnének kreálni a meglévő két felvonás mellé.

A gonosz szerepében természetesen ez alkalommal is Samara tűnik fel. Őt most mellékesen Bonnie Morgan színésznő alakítja. A karakter vélhetően egészen félelmetes formát kap. Arjen Tuiten sminkmester elmondása szerint legalábbis 6 és fél óra volt az, amíg a karakter sminkjét teljes egészében elkészítették. Bonnie Morgan amúgy A kör 2. részében is kapott volna szerepet, végül azonban az ott felvett jelenete kikerült a végleges változatból.

Az amerikai A kör című filmekben eddig mindig ott volt Naomi Watts. Na jó, csak két részről beszélhetünk, de Watts szerepet kapott. Nem úgy A körök-ben. Ez alkalommal sem a főszerepben, sem kisebb szerepben nem láthatjuk őt.

Másik nagy távozója is van a franchise-nak. Rick Baker a korábbi két film esetében sminkmesterként dolgozott.2015-ben azonban úgy döntött, hogy ideje nyugdíjba vonulni, így A körök esetében már nem vállalta a feladatot. Igaz akorábban említett Arjen Tuiten az egyik propagáltja, Baker ajánlotta a feladatra.

A körök forgatásai Atlantában zajlottak.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE