A látogatók (2017)

Hirdetés

Wesley Snipes újratámad. Ez alkalommal nem biztos, hogy annyira penge, de azért felveszi a harcot az idegenekkel.

A látogatók (2017)

 

Magyar cím: A látogatók
Eredeti cím: The Recall
Műfaj: horror, sci-fi, thriller
Mozipremier (USA): 2017. június 2.
Mozipremier (Magyar): –
DVD / Blu-Ray megjelenés (Magyar): 2018. január
Rendező: Mauro Borrelli
Forgatókönyvírók: Mauro Borrelli, Reggie Keyohara III, Teddy Wynne, Sam Acton King
Filmstúdió: Minds Eye Entertainment, Bridgegate Pictures

A látogatók története:

Nincs is annál jobb, mint amikor a dolgos napok után végre a pihenés kapja a főszerepet. Amikor nem kell a tanulással foglalkozni, nem kell a melóra gondolni, csak a kikapcsolódás, a szórakozás és a buli kapja a főszerepet. Öt jó barát pont ezzel a céllal vág neki az elkövetkezendő néhány napnak. Egy tóparti házat szemeltek ki, ahol szabadjára engedhetik magukat. Mulathatnak, pancsolhatnak és élvezhetik a szabadságot.

A bökkenő mindösszesen annyi, hogy az idegenek is pont ezt a napot és a fiatalok által felkeresett helyszínt választják az invázióra. Hőseink nem várt bonyodalmak elé néznek.

A filmről írt véleményünkért katt ide.

Szereplők:

Wesley Snipes, RJ Mitte, Jedidiah Goodacre, Laura Bilgeri, Niko Pepaj, Hannah Rose May, Scott Nettleton, Sean Millington, Graham Shields, Tracey Hway, Megan Pereira, Benjamin DeWalt, Reid Anderson, Sydney Powers, Edward Gin

Képek, plakátok:

Előzetesek, spotok, videók:

Érdekességek:

A látogatók forgatásai Kanada legnyugatibb tartományában, Brit Columbiában zajlottak.

A film rendezését Mauro Borrelli vezényelte, aki direktorként talán kevésbé ismert és kevésbé sikeres filmeket készített korábban. A Branches, a Goodbye, Casanova vagy a The Ghostmaker fűződik a nevéhez. Azonban illusztrátorként számos hollywoodi sikerprodukción volt alkalma dolgozni. Legutóbb például a Star Wars: Az utolsó Jediken, de az Aljas nyolcas, az Amerika Kapitány: Az első bosszúálló vagy több Karib-tenger kalózai film stáblistáján is lehetetett Borrelli nevével találkozni.

A látogatók főszerepét a szebb napokat is megélt Wesley Snipes kapta. A floridai születésű színészt az elmúlt időszakban nem sok helyen láthattuk. Legutóbb a The Player című sorozatban kapott szerepet, illetve Spike Lee egyik legutóbbi alkotásában a Chi-Raq-ban számítottak rá.

A filmben az idegenek beöltöztetett színészek, egészen pontosan ketten kaptak ilyen szerepet.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE