A Végső Állomás is rebootot kap!

Hirdetés

Patrick Melton és Marcus Dunstan írhatja a Végső Állomás reboot forgatókönyvét.

Nem volt az olyan régen, hogy a Végső állomás első része igyekezett borzolni a horror kedvelők kedélyét. 2000-et írtunk. Ráadásul a mai napig tartom, hogy a második rész még mindenre rá is tett egy lapáttal. A New Line Cinema pedig nagyot szakított, hiszen összesen öt részesre hízlalták a szériát – a legutóbbi felvonást 2011-ben mutatták be.

Azóta is téma, hogy mikor jön a folytatás. Ha jól emlékszem Tony Todd-ot is faggatták erről a Horror Park és az új Kampókéz filmeket érintő kérdések mellett. Erre viszont nem igazán tudott semmit mondani.

Viszont most itt a stúdió válasza. A The Hollywood Reporter ugyanis úgy tudja, hogy a New Line Cinema a Patrick Melton – Marcus Dunstan párost bízta meg az új film elkészítésével. Ráadásul úgy tudni, hogy ez alkalommal nem folytatásra, hanem rebootra, egy kis újragondolásra számíthatunk.

Melton és Dunstan négy Fűrész filmet jegyeznek a folytatások közül, illetve A gyűjtő film és annak folytatása is az ő nevükhöz köthető. Így aztán érdemes lehet nekik bizalmat szavazni, még akkor is, ha az ember alapvetően nem rajong a remake és reboot áradatért.

Többet egyelőre nem tudni a projektről, de az is lehet, hogy ha tempósabban haladnak a dolgok, akkor már jövőre megkapjuk az új Végső állomás filmet.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE