Agyament horrorfilmek 2019: Gyilkos dróntól retteghetünk!

Hirdetés

Megérkezett a The Drone című horror előzetese. Azt hiszem elég annyit mondani, hogy a Zombeavers című zombihódos horror rendezőjének új filmjéről van szó.

Jordan Rubin 2014-ben egy szerintem kifejezetten szórakoztató és vicces horrorfilmet vitt vászonra, ez volt a Zombeavers. Az ötlet elrugaszkodott és agyament volt, viszont megvalósítását tekintve egészen igényes zs-horror volt. Rubin egyébként New York stand upos-ként kezdte a karrierjét, majd a 2014-es Zombeavers volt az első rendezése – hamarosan pedig újabb filmmel hallat magáról.

Jön a The Drone, amelyben egy gyilkos drón kapja a főszerepet.

Tulajdonképpen egy öntudatra ébredt gépről van szó. Sőt, a szinopszis alapján ennél is többről, ugyanis a drónba valahogy egy sorozatgyilkos tudata kerül bele, így hát a kisgép is azt csinálja, amihez új tudatának tulajdonosa ért, gyilkolni kezd. Ennek pedig egy drága szerelmes pár issza meg a levét.

A főbb szerepekben Anita Briem (Hideg nyom, Utazás a Föld középpontja felé), John Brotherton (Fuller House, Démonok között, Halálos iramban 7) és Simon Rex (Horrorra akadva 3) lesz látható.

Premierdátum nincs, előzetes viszont van:

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE