Alakul a Mr. Mercedes sorozat stábja

Hirdetés

Újabb casting hír érkezett a Mr. Mercedes sorozat háza tájáról. Néhány színész csatlakozott a stábhoz, így már elég sok mindent tudhatunk a soron következő Stephen King szériáról.

A tervek szerint valamikor 2018-ban érkezhet meg a Mr. Mercedes sorozat első évada, amelynek jelenleg is zajlanak az előkészületei. A napokban új színészek is csatlakoztak a csapathoz, de most nézzük, hogy mit is tudunk eddig a tervezett szériáról.

Az biztos, hogy az alapot Stephen King sötét hangulatú krimije, a Mr. Mercedes adja. Ebből a sztoriból kreált aztán sorozatot David E. Kelley, akinek olyan korábbi szériákat köszönhetünk, mint az Ally McBeal, az Ügyvédek vagy éppen a Goliath, amely a legutóbbi a sorban.

A történet szerint Bill Hodges egy nyugdíjas nyomozó, aki egy autós ámokfutó után nyomoz. Előbbi karaktert Brendan Gleeson alakíthatja. Az ír színészt legutóbb az Assassin’s Creed-ben vagy Az éjszaka törvényében láthattuk, ám az Erőszakikban is emlékezeteset alakított. Na mondjuk ezt a sort napestig folytathatnánk. Szerintünk jó választás erre a szerepre.

Az ámokfutó pedig nagyon úgy tűnt, hogy Anton Yelchin lehet, ám nem sokkal a bejelentés után  színész egy balesetben az életét vesztette. A helyére Harry Treadaway-t igazolták. A horrorsorozatok rajongói számára ő is ismerős lehet. A Londoni rémtörténetekben tűnt fel, Dr. Victor Frankenstein karakterét alakította.

Nem olyan régen aztán Ann-Margret neve is felmerült a Mr. Mercedes sorozat kapcsán, ám kiderült, hogy a színésznő családi okok miatt mégsem tudja vállalni a szerepet. A helyettesét azért nem keresték sokáig. A választás A két pasi meg egy kicsiben szereplő Holland Taylor-ra esett, akit vélhetően azért teljesen más szerepben ismerhetünk majd meg.

Ami pedig az újdonságokat, az új szereplőket jelenti.

Hodges segítője, Jerome az a Jharrel Jerome lehet, aki a Holdfényben már bizonyított. Mellé pedig Mary-Louise Parker is csatlakozott, aki a Nancy ül a fűben című szériából lehet ismerős.

A stábban amúgy még Markina Brown, Laura Dooling, Ashley Drayton, James Hal Hardy, Ashley Nicole Hudson, Amanda Jelks, Scott Lawrence, Ammie Leonards, Kelly Lynch, Aaron Waring és Peyton Wich is ott van.

A pilot rendezése Jack Bender feladata, a széria pedig az AT&T műsorán mutatkozhat majd be.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE