Alien: Covenant forgatási fotók

Hirdetés

Alien: Covenant forgatási fotók érkeztek. Többek között bébi neomorph és titokzatos hullák is láthatóak a képeken.

A 20th Century Fox a napokban egy különleges bemutatót tartott néhány szerencsésnek, akik rengeteg érdekességgel találkozhattak. Többek között bemutatták számukra a Logan néhány eddig máshol nem látott jelenetét, sőt A majmok bolygójába is betekintést nyertek az ott lévők.

A fotót a Fox kérésére eltávolítottuk.

Ez azonban még korántsem minden, természetesen a stúdió horrorfilmes zászlóshajója az Alien: Covenant is szerepelt a kínálatban. 15 perces jelenetet és előzetest mutattak a nagyérdeműnek. A többség pedig a hírek szerint eldobta az agyát, annyira durva dolgokat ígér a Prometheus folytatás avagy az Alien-előzmény.

A rajongók ezek fényében nagyon várják az első előzetest, hiszen úgy tűnik, hogy kész van. Talán nem is kell sokat várni arra, hogy közszemlére tegyék. Ám addig is Alien: Covenant forgatási fotók igyekeznek csillapítani vagy éppen felborzolni a kedélyeket. Kinek mi.

A fotót a Fox kérésére eltávolítottuk.

Több fotó is érkezett, az egyik vélhetően a stúdióban járunk és egy fegyverszerű dologgal nézhetünk farkasszemet.

A fotót a Fox kérésére eltávolítottuk.

Ezen kívül viszont négy másik kép is érkezett, ezek sem kutyák. Az egyiken valami épület előtt járunk, ahol az előtér hemzseg a tetemektől. A másik fotón pedig az egyik fiatal neomorph-ot is megcsodálhatjuk.

A fotót a Fox kérésére eltávolítottuk.

Az már korábban kiderült, hogy ezek a lények lesznek az új film szörnyei. Előbb csak pletyka szinten tettek erről említést, ám később Michael Fassbender elárulta, hogy jók az értesülések, valóban így hívják az új alieneket. Ők lesznek amúgy az elsők, a xenomorph-ok ősei.

A fotót a Fox kérésére eltávolítottuk.

Az új a film a korábban tervezettnél hamarabb érkezik majd. Május 19-én a tengerentúlon már lehet jegyet váltani a végeredményre, abban bízunk, hogy Magyarországon sem sokkal később tűzik majd műsorra a filmet.

facebook

A Covenant amúgy egy űrhajót takar, amelynek telepesei arra a planétára tévednek, ahol állítólag már csak Michael Fassabender karaktere az egyetlen élőlény. Mármint olyan, amelyik nem az ember hasfalából igyekszik előtörni. Mellette mondjuk a legutóbbi infók szerint Noomi Rapace is feltűnik. Vele kapcsolatban azonban sem Fassbender, sem a stúdió, sem pedig Ridley Scott nem lőtte még el a puskaport. Így nem tudni, hogy valami flashback jelenetben találkozhatunk vele vagy komolyabb szerepet kap majd. Tudod mit? Májusban legkésőbb kiderül. Vagy talán már az előzetesben is összefuthatunk a színésznővel.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE