Alien: Covenant: Két szerepe is lesz Fassbender-nek

Hirdetés

A The Irish Times-nak adott friss interjújában érdekes dolgot szellőztetett meg Michael Fassbender. Állítása szerint a jövő augusztusban érkező Alien: Covenant-ban nem is egy, hanem rögtön két szerepe lesz.

Jelenleg már az utómunkálatai zajlanak az Alien: Covenant-nak, amely ennek ellenére azért még nem kerül egy hamar a vászonra. A tervek szerint jövő augusztusban lesz a bemutató. Azonban addig is vélhetően hétről-hétre újabb infó-morzsák érkezhetnek. Legalábbis mondhatni ez volt a jellemző tendencia az elmúlt időszakban is.

A Prometheus folytatásának számító Alien: Covenant-ban tudtuk, hogy Michael Fassbender visszatér. A színész azonban a The Irish Times-nak adott interjújában egy kicsit megkeverte az eddigi ismertnek hitt lapokat. Kiderült ugyanis, hogy nem csak a David nevű android szerepében láthatjuk.

„Talán elmondhatom, hogy igazából két robotot fogok alakítani. Walter-t és David-et.”

David-ként láthattuk az előző felvonásban. Walter viszont teljesen új karakternek számít. Jó eséllyel a Covenant fedélzetén is akad egy android, aki talán külsőre mindenképpen David mása lesz. Esetleg ahhoz is köze lesz, hogy David a Prometheus-ban elvesztette a fejét.

A színész ezenkívül még pár szóban Ridley Scott rendezőt is méltatta:

„Szerintem nagyszerű dolog, hogy Ridley visszatért az eredeti Alien-hez, annak horror elemeihez. Viszont ettől függetlenül azért a Prometheus hatása is érezhető lesz. Megoldotta. Ő egy igazi gép. Egy rendkívüli ember.”

A történet szerint a címben is szereplő Covenant egy hajó lesz, amelynek legénysége úgy hiszi, hogy rátalált a Paradicsomra. Azonban tévedniük kell, ugyanis a David által is lakott bolygón szörnyű teremtmények is akadnak.

Ezekről egyébként Michael Fassbender egy másik interjúban szintén beszélt.

A színész mellett egyébként állítólag Noomi Rapace is visszatér Dr. Elizabeth Shaw szerepében. Pontosan nem tudni, hogy belőle mennyit és miként kapunk, hiszen volt időszak, amikor Ridley Scott úgy nyilatkozott, hogy a színésznő karaktere abszolút kimarad a filmből.

Valamint Danny McBride, Katherine Waterston, Demián Bichir, Jussie Smolett, Amy Seimetz, Carmen Ejogo, Callie Hernandez és Billy Crudup feltűnésére is számíthatunk majd.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE