Alien: Covenant: Két szerepe is lesz Fassbender-nek

0
1

A The Irish Times-nak adott friss interjújában érdekes dolgot szellőztetett meg Michael Fassbender. Állítása szerint a jövő augusztusban érkező Alien: Covenant-ban nem is egy, hanem rögtön két szerepe lesz.

Jelenleg már az utómunkálatai zajlanak az Alien: Covenant-nak, amely ennek ellenére azért még nem kerül egy hamar a vászonra. A tervek szerint jövő augusztusban lesz a bemutató. Azonban addig is vélhetően hétről-hétre újabb infó-morzsák érkezhetnek. Legalábbis mondhatni ez volt a jellemző tendencia az elmúlt időszakban is.

A Prometheus folytatásának számító Alien: Covenant-ban tudtuk, hogy Michael Fassbender visszatér. A színész azonban a The Irish Times-nak adott interjújában egy kicsit megkeverte az eddigi ismertnek hitt lapokat. Kiderült ugyanis, hogy nem csak a David nevű android szerepében láthatjuk.

„Talán elmondhatom, hogy igazából két robotot fogok alakítani. Walter-t és David-et.”

David-ként láthattuk az előző felvonásban. Walter viszont teljesen új karakternek számít. Jó eséllyel a Covenant fedélzetén is akad egy android, aki talán külsőre mindenképpen David mása lesz. Esetleg ahhoz is köze lesz, hogy David a Prometheus-ban elvesztette a fejét.

A színész ezenkívül még pár szóban Ridley Scott rendezőt is méltatta:

„Szerintem nagyszerű dolog, hogy Ridley visszatért az eredeti Alien-hez, annak horror elemeihez. Viszont ettől függetlenül azért a Prometheus hatása is érezhető lesz. Megoldotta. Ő egy igazi gép. Egy rendkívüli ember.”

A történet szerint a címben is szereplő Covenant egy hajó lesz, amelynek legénysége úgy hiszi, hogy rátalált a Paradicsomra. Azonban tévedniük kell, ugyanis a David által is lakott bolygón szörnyű teremtmények is akadnak.

Ezekről egyébként Michael Fassbender egy másik interjúban szintén beszélt.

A színész mellett egyébként állítólag Noomi Rapace is visszatér Dr. Elizabeth Shaw szerepében. Pontosan nem tudni, hogy belőle mennyit és miként kapunk, hiszen volt időszak, amikor Ridley Scott úgy nyilatkozott, hogy a színésznő karaktere abszolút kimarad a filmből.

Valamint Danny McBride, Katherine Waterston, Demián Bichir, Jussie Smolett, Amy Seimetz, Carmen Ejogo, Callie Hernandez és Billy Crudup feltűnésére is számíthatunk majd.

Hozzászólok

Please enter your comment!
Please enter your name here