Alien: Covenant prológus – Noomi Rapace előkerült!

Hirdetés

Egyre közelebb kerülünk az Alien: Covenant premierjéhez. A Fox pedig igyekszik továbbfokozni a várakozást. Most egy kisfilmmel rukkoltak elő.

Azt hiszem a stúdió igyekszik minél szebben megágyazni a május 19-én érkező Alien: Covanent számára. Az előzetesek és a TV spotok után ugyanis most egy kisfilm érkezett, amely a The Crossing nevet viseli és azt mutatja meg, hogy a Prometheus kaland túlélőivel mi is történt abban az időintervallumban, amíg az Alien. Covenant-ig jutunk.

A 2,5 perces videóban Noomi Rapaca azaz Elizabeth Shaw és Michael Fassbender vagyis David kapják a főszerepet. Kiderül, hogy utóbbi hogyan kapta vissza ismét a fejét – vagy a testét és talán szőr mentén arra is választ kapunk, hogy mi történik Shaw-val a Covenant történései közben.

A most látható jelenet úgy tudni, hogy ebben a formában nem kap szerepet a Covenant-ban. Talán egy másabb változatát láthatjuk, mert egyelőre nem is értjük, hogy miért maradna ki. Mondjuk az a néhány szerencsés, aki már látta a filmet, úgy nyilatkozott, hogy David egy űrhajóval száll majd alá. Nos a mostani kisfilm végén vélhetően ezt a részt láthatjuk.

A Covenant viszont elsősorban nem ezekkel a karakterekkel foglalkozik majd, hanem a címben szereplő hajó legénysége kapja a főszerepet.

Az mondjuk egy kérdés, hogy vajon az azt követő Alien moziban, aminek Ridley Scott már a címét is bejelentette mire is számíthatunk. Ha abból indulunk ki, hogy Ébredés címen érkezik majd a folytatás, akkor benne van, hogy ismét Noomi Rapace kerül elő, aki álomba szenderül ebben a kisfilmben. Persze lehet az Ébredésnek semmi köze nem lesz az ő karakteréhez.

Ha pedig ez a hivatalos filmecske nem volna elég, akkor itt egy másik, amelyet az HBO készített. Ez már amolyan forgatási videó, ahol a színészek kerülnek elő. Illetve kiderül az is, hogy nem mindig csak a CGI, ugyanis néhány animatronikus báb is előkerül a videóban.

Az Alien: Covenant május 19-én landol a mozikban. A főbb szerepekben Michael Fassbender, Katerine Waterston, Billy Crudup, Danny McBride, Carmen Ejogo és James Franco tűnik majd fel.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE