Állati beteg filmmel jön az egykori Alkonyat sztár

Hirdetés

Robert Pattinson azt gondolom lemosdotta magáról az Alkonyat sarát. A szexi vámpírosdi óta több remek alakítás is fűződik a nevéhez. Most pedig egy minden eddiginél betegebb filmmel érkezik.

Habár Robert Pattinson saját bevallása szerint a mai napig nem szégyelli az Alkonyat című filmeket, azért azt megállapíthatjuk, hogy színészi képességeit talán nem ott villantotta meg a legjobban. Hanem inkább azt követően, akár az Országúti bosszúban. Pattinson mondjuk úgy tudni, hogy bármikor aláírna az Alkonyat folytatására, de úgy tűnik, a világot ez a veszély nem fenyegeti.

Így aztán van lehetőség arra, hogy Pattinson más szerepeket vállaljon. A High Life című produkció pedig egészen ígéretesnek tűnik a maga borzalmas módján.

A történet szerint az űrben járunk, egy űrhajó tart egy fekete lyuk felé – gond azonban nincs, ugyanis a fedélzeten több elítélt utazik, akiken borzalmas, többnyire szexuális kísérletet végeznek. Elképesztően bizarr dolgokat.

High Life előzetes:

A rendezést Claire Denis vezényelte, a Jöjj el, napfény!, a Szép munka vagy a Kínzó mindennapok direktora. Robert Pattinson mellett pedig az Oscar-díjas Juliette Binoche is szerepet kapott a produkcióban.

Elég ütősnek tűnik az alkotás, ami jó eséllyel alaposan megosztja majd a közönséget.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE