Állati előzetest kapott a John Wick 3. felvonása

Hirdetés

Kedvenc bérgyilkosunk harmadszor is visszatér a vászonra és talán minden eddiginél komolyabb durvulásban lesz része a nézőnek.

Keanu Reeves számára egyértelműen ütős visszatérő volt a John Wick – egy csapásra ismét felkerült a legvagányabb akcióhősök közé. Sőt, szerintem messze jobb alakítást nyújtott, mint a Mátrix filmekben, ahol azért szintén nem lehetett rá panasz.

A 2014-es első film voltaképpen már kultstátuszba lépett és a második rész sem volt feltétlen csalódást okozó. Így aztán tűkön ülve várjuk a harmadik részt, amely májusban a magyar mozikba is megérkezik.

Így aztán megkaptuk az első előzetest is, amely finomkodva kezd, hogy aztán mégis csak felpörögjenek a történések.

Az újabb rész közvetlen a második felvonás után játszódik. John Wick vétett a szabályok ellen, így aztán komoly vérdíjat tűztek ki a fejére, menekülni kénytelen. Hősünk a szolgáltatók segítségével próbál meg élve kijutni New Yorkból. Ez viszont nem lesz egyszerű, persze azért John-t sem kell félteni.

Chad Stahelski úgy tűnik, hogy továbbra sem akarja álomba szenderíteni a nézőjét, az előzetes komoly akcióorgiát ígér, ráadásul a szereplőgárda is tovább erősödött. Keanu Reeves mellett Laurence Fishburne, Ian McShane, Lance Reddick is feltűnik, de Halle Berry is a kaland részese lesz.

Egészségünkre!

John Wick 3 – Parabellum előzetes:

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE