Állati hangulatos a Castle Rock előzetes

Hirdetés

Az ugye megvan, hogy J. J. Abrams felügyeletével egy minimum 10 részes Stephen King sorozat érkezik jövőre a Hulu-ra. Nos, a New York Comic Con-on a Castle Rock előzetes is berobbant az érdeklődők arcába.

Ha rajongója vagy Stephen King írásainak, akkor a Castle Rock hallatán vélhetően végig fut a hideg a hátadon. A város oly sok Stephen King történet helyszínéül szolgált vagy legalább említés szintjén előkerült. Baljós hely, ahol nem túlzás azt állítani, hogy bármi megtörténhet.

J. J. Abrams legújabb sorozatában pedig vélhetően bármi meg is fog történni.

A Castle Rock sorozat egy egészen ígéretes és különleges tisztelgés lesz a Stephen King-i életmű előtt. Ez alkalommal ugyanis nem egy konkrét regényt dolgoznak fel a rajongók számára, hanem adott lesz Castle Rock városa, ahol vélhetően számtalan különös esemény történik majd, vélhetően nem mellőzve a King által teremtet rémeket és fantáziavilágot.

Abrams a gyártásból veszi ki a részét a Bad Robot cég által. A sorozat vezetőírói posztján viszont Sam Shaw és Dustin Thomason nevével találkozhattunk.

A főszereplői névsor is ismert, és egészen impozánsnak, jól csengőnek nevezhető. André Holland, Melanie Lynskey, Sissy Spacek, Bill Skarsgard, Jane Levy és Scott Glenn.

Két név pedig kapásból ismerős lehet. Sissy Spacek ott volt az 1976-os Carrie-ben, ő kapta a címszerepet. Bill Skarsgard pedig a legutóbbi sikerben az Az-ban kapta Pennywise szerepét. A dolgok mögött mondjuk összefüggést nem érdemes keresni, hiszen az előzetesből is az  látszik, hogy mindkét színész egy-egy másik karaktert kelthet életre.

A Castle Rock előzetes azonban mindenesetre szerethető és biztató. Ami tuti, hogy a Hulu egy 10 részes első évadot berendelt. A premier pedig valamikor 2018-ban esedékes, bár konkrét dátumot a New Yorkban rendezett Comic Con-on sem jelentettek be.

Castle Rock előzetes:

Megosztom:Share on Facebook19Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE