Horrorsorozatokkal erősíthet az AMC

Hirdetés

Az AMC a napokban több előkészületi fázisban lévő sorozat címét és rövid leírását is bejelentette. Több horrorsorozat is terítékre kerülhet a csatornánál a közeljövőben.

Az AMC nem pihen és nem is pihenhet a sorozatokról van szó. Természetesen jelenleg is több terv közül válogatnak a csatornánál. Az elmúlt napokban több horror beütésű sorozat is zöld utat kapott, ezeket gyűjtöttük most egy csokorba.

Rainn Wilson egyelőre cím nélküli tervezete

Wilson inkább színészként lehet ismerős, A hivatalban tűnt fel. Az AMC-nél pedig egy horrorsorozattal jelentkezhet. A terv a széria esetében egy egyórás epizódokkal jelentkező sorozat. A főszerepet egy középkorú férfi kapná, aki a San Fernando völgyében él. Pontosan nem is csak ő, hanem az idegen entitás is, amely megpróbálja átvenni az irányítást a fickó teste fölött.

Shock Theatre

Greg Nicotero – igen, aki a The Walking Dead sorozatban is érdekelt – egy antológiasorozattal jelentkezne. Minden rész egy-egy sci-fi/horror sztorit mesélne el. Stílusát tekintve a klasszikus B filmek rajongói örülhetnek majd a legjobban.

Underbelly

Ez a sorozat a popkultúra sötét oldalát mutatná be a horror zsánerén keresztül – hangzik a hivatalos leírás. Sokkoló sorozat, sötét humorral fűszerezve. A hírnév, a sztárság, az elidegenedés, a megszállottság és a rajongói tapasztalatok kerülnének előtérbe a tervezett szériában.

In the Middle of the Street

Érdekes módon ezt a sorozatot egy színdarab, Colman Domingo Dot című története inspirálta. A főszerepet egy philadelphiai család kapná, akiknek a múlt sötét titkaival kell farkasszemet nézniük, hogy a jelen kihívásait át tudják vészelni. Idősödő szülők, házasság egy kis szex és politika szigorúan humorosan megközelítve.

Liking What You See

Egy sci-fi jellegű széria, ami a nem olyan távoli jövőben játszódik. A Saybrook nevű közösséget mutatja be, ahol minden egyes tag átesett a „calliagnosia” nevű beavatkozáson. Ennek okán a folyamat végére a résztvevők nem érzékelik a szépséget. Így aztán az ő világukban senki sem szebb vagy csúnyább a másiknál. Az értékeik alapján ítélik meg a másikat. A kérdés csak az, hogy a világ többi részén készen állnak-e már erre.

The Age of Miracles

Ennek a sorozatnak egy Julia nevű nő lehet a főszereplője, akinek az élete gyökerestől megváltozik. Nem hiába, ebben a történetben ugyanis a Föld forgása lelassul, emiatt a nappalok és az éjszakák is hosszabbak, de a gravitáció szabályai is mások. Ha pedig ez nem volna elég, egy titokzatos új betegséggel is szembe kell néznie az embereknek. Julia pedig nem csak ezeket, de szülei válását és néhány számára fontos ember elvesztését is fel kell,hogy dolgozza.

Ballad of Black Tom

Tommy Tester, az utcazenész kapja a főszerepet ebben a szériában. Most éppen kényszermunkát vállal, hogy segíteni tudjon az apján. Tester  viszont kapcsolatba kerül egy varázslónővel, így pedig a mágiai kapui is kitárulnak előtte. Hősünk ráadásul egy összeesküvésbe is belekeveredik, amelynek célja a világ elpusztítása.

Wicked West

Ez a sorozat a vadnyugat borzalmait és szörnyűségeit hívatott bemutatni. Szadista sorozatgyilkosok, vérszomjas családok és városi legendák kerülnek előtérbe. Intenzív horrorélményt ígérnek. Ami pedig érdekes, hogy a széria a Blumhouse Productions felügyelete alatt készülhet. Mozifilmeket megidéző stílust ígérnek a készítők.

Ezek között úgy gondolom, akadnak érdekesnek ígérkező projektek is.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE