American Horror Story 6. évad – Kedvcsináló videók

Hirdetés

Szeptemberben érkezik az American Horror Story 6. évad, amelyről egyelőre nem sokat tudni. Visszatérő szereplők persze lesznek, de a sztorit még nem kotyogták ki. Most azonban érkezett egy kisebb marék kedvcsináló videó.

Ryan Murphy annak idején azért elég emberesen kitalált ezt a sorozatot. Még 2011-ben indult a kaland, most szeptemberben pedig már az American Horror Story 6. évad érkezik. Persze nyilván egyszerű matek az egész. Ennyi év alatt, ennyi évad tud elkészülni. Csak mégis, hogy repül az idő.

Az American Horror Story pedig még mindig egy jó sorozat. Oké akadtak azért gyengébb évadok, sőt az is lehet, hogy az első mind a mai napig nem sikerült überelni. Ez a része mondjuk meglehetősen szubjektív. Mindenesetre Murpy sorozat fent tudott maradni a víz felszínén, sőt igazából olykor magasra is ugrott onnét.

Remek színészi játék és eddig 5 izgalmas történet jellemezte a sorozatot. Személy szerint mondjuk a boszorkányosért nem voltam odáig, de egye fene.

A legutóbb az őrült cirkusz volt porondon, viszont azt nem tudni, hogy a soron következő American Horror Story 6.évad mit is tartogat számunkra. Pedig úgy rémlik, hogy Murphy-ék általában előre megosztják ezt az infót a nagyérdeművel. Mindenesetre most nem így történt. Nehogy a végén egy best of legyen a végeredmény.

Ami viszont biztos, hogy a sorozat még mindig az FX-en kap helyet és szeptember 14-én kezdődhet meg. Az már nincs is olyan távol időben. Ezért is lehet, hogy érkezett most egy marék kedvcsináló videó az American Horror Story 6. évadhoz.

Amit szintén tudunk, hogy ez alkalommal is akadnak visszatérő arcok. Evan Peters, Sarah Paulson, Denis O’Hare és Angela Bassett feltűnésére is számíthatunk. Sőt jön az a Lady Gaga is, aki tavaly aratott nagy sikert ebben a szériában.

Vélhetően most is egy újabb bizarr mese lesz a végeredmény és hisszük, hogy Ryan Murphy és szakavatott kompániája nem fog ez alkalommal sem csalódást okozni a rajongók számára.

Megosztom:Share on Facebook25Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE