American Horror Story 7. évad előzetes

Hirdetés

Szeptember 5-én mutatja be az FX az American Horror Story 7. évadát. Ennek okán befutott az első előzetes, régi ismerősökkel és az ígéretek szerint egy kis politikai őrülettel!

Ryan Murpy, az American Horror Story sorozat atyaúristene, nagyon úgy néz ki, hogy nem túlzott, amikor azt állította, hogy az érkező 7. évad politikai felütést is kap majd. A frissen érkezett 7. évados előzetes is bőven ezt sugallja. Donald Trump és két jól ismert színész, Evan Peters és Sarah Paulson is felbukkannak.

A Cult címet viselő hetedik évadban úgy tűnik, hogy nem maradunk majd ijesztő bohócok nélkül, sőt az előzetesben egy jól ismert, ikonikus figura, Twisty is előkerül, még ha egyelőre csak babaformában is.

Érdemes mondjuk sorjában haladni. Az előzetes előtti napokban a sorozat új évadának főcímét is bemutatták. Ezzel még az adósod vagyok:

Ez is meglehetősen nyomasztóra és hátborzongatóra sikerült, ahogy azt természetesen el is várjuk az előző évadok ismeretében.

Aztán itt az American Horror Story 7. évad előzetes, amely egy a választások utáni, Trump-világot ígér, első ránézésére meglehetősen őrült módon.

Ami biztos, hogy Evan Peters újból visszatér. Most egy Kai nevű, láthatóan nem teljesen százas fickót fog alakítani. Illetve Sarah Paulson is újból látható lesz – ő ugye máshol is kapott nem régiben szerepet. A színésznő egy Ally nevű családanya bőrébe bújhat az American Horror Story: Cult-ban.

Mellettük egy új évadban Chaz Bono, Frances Conroy, Lena Dunham, Billy Eichner, Leslie Grossman, Colton Haynes, Adelia Horton, Cheyenne Jackson, Dalia Kaissi és Billie Lord is feltűnik majd. Illetve Emma Robert újbóli feltűnésére is fogadhatunk.

Az American Horror Story 7. évad a hírek szerint tizenegy részes lesz. Azt pedig már most biztosra vehetjük, hogy a széria további két évadot is kap majd.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE