American Horror Story 8. évad – Minden, amit tudnod kell!

Hirdetés

Ebben a bejegyzésben gyűjtjük a legfontosabb információkat az American Horror Story 8. évad kapcsán.

Megérkezett az új évad első előzetese!


A tervek szerint szeptemberben ismét a képernyőre kerül az American Horror Story sorozat. A széria immáron a nyolcadik évadját kezdi taposni, a készítők pedig természetesen ez alkalommal is rengeteg érdekességgel és izgalommal készülnek a nézők számára.

A 2011-ben indult széria már számos remek és talán kevésbé remek, mégis emlékezetes évaddal és jelenettel megkínálta a nézőket. Bevállalós és merész szériáról van szó, amely mindig tud valami újat mutatni. Ha mással nem, akkor a szereposztással villant nagyot.

Az American Horror Story 8. évad ezen a téren már biztos rendhagyónak ígérkezik. Habár Jessica Lange színésznő korábban búcsút intett a sorozatnak, most visszatér!

Lange jó eséllyel nem csinál segget a szájából, ugyanakkor a hírek szerint a 8. évad, amely az Apokalipszis alcímet viseli rendhagyó lesz. Állítólag az első évad kísértetháza és a harmadik évad boszorkányos kalandja is jelen lesz majd. Ennek okán a készítők egy crossoverrel készülnek. Úgy tudni, hogy Jessica Lange ennek kapcsán tűnhet fel ismét a képernyőn. Az epizód érdekessége lehet, hogy a rendezést Sarah Paulson vezényelte.

Jessica Lange a negyedik évad után intett búcsút a szériának, a Rémségek cirkusza nevet viselő felvonásban találkozhattunk vele utoljára.

Ezenkívül a sorozat egyik vezető producere is megszólalt, aki azt ígérte, hogy az új évad nem véletlen viseli az Apokalipszis alcímet. A sztori ugyanis ott kezdődik majd, ahol a világ véget ér.

Ezzel együtt pedig az American Horror Story 8. évad egy kis kedvcsinálót is kapott, a készítőktől megszokott minőségben. Valóban meglehetősen apokaliptikusnak tűnik a hangulat.

Megosztom:Share on Facebook20Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE