Anya Taylor-Joy is ott lehet a Nosferatu remake-ben

Hirdetés

Már lassan talán több éve is van annak, hogy kiderült Robert Eggers elkészítheti az 1922-es Nosferatu című horror remake-jét. Nos végre újra hallani a projektről. Állítólag Anya Taylor-Joy is szerepet kaphat a produkcióban.

A hír talán annyira nem is számít meglepőnek. Anya Taylor-Joy és a leendő rendező, Robert Eggers már dolgoztak együtt. A boszorkány című film pedig mindkettejük számára elég komoly kiugrási lehetőség volt. Eggers ezt követően kapta meg a Nosferatu rendezésének jogát. Taylor-Joy pedig több szerepben is ott lehetett már a vásznon.

Úgy tűnik, hogy hamarosan ismét együtt dolgozhatnak.

Eggers számára, amennyire tudni lehet, akár a Nosferatu lehet a következő projekt. Nem érkezett hír arról, hogy jelenleg valami máson dolgozna.

Anya Taylor-Joy esetében viszont bőven más a helyzet.

A boszorkány után szerepet kapott a Morgan-ben és még ugyanabban az évben a Barry című életrajzi filmben is láthattuk. Felfigyelt rá M. Nigh Shyamalan is, aki a Széttörve női főszerepét osztotta rá. Ez utóbbiból fakad az egyik elfoglaltság is. A film ugye folytatást kap, amivel Shyamalan bővíteni szeretné a Sebezhetetlen film univerzumát. A folytatásban pedig Bruce Willis, Samuel L. Jackson, James McAvoy és természetesen Anya Taylor-Joy is visszatér.

De ne álljunk meg itt. Hamarosan megkezdődhetnek a forgatásai a The Sea Change című drámának, amelyben Mark Strong oldalán tűnik majd fel a színésznő, de talán még idén októberben egy horror is érkezik a főszereplésével. A Marrowbone, Az árvaház és A lehetetlen forgatókönyvírójának új rendezése.

A színésznő pedig nem régiben a The Miniaturist című történelmi sorozatban is érdekelt volt valamilyen szinten. Illetve az egyik új X-Men moziban, a The New Mutants-ban is kapott szerepet. Illyana Rasputin / Magik karakterét alakíthatja.

Szóval van programja bőven, ehhez pedig most a Nosferatu remake is hozzájön.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE