Ash vs. Evil Dead 2. évad előzetes –Bitang véres lesz megint minden!

Hirdetés

Befutott az Ash vs. Evil Dead 2. évad előzetes, a teljes sorozat októberben érkezhet. Eredetileg a Comic Con-on mutatták volna be a trailert, de annyira véres lett, hogy a netre került ki, San Diego-ban pedig valami lájtosabb változatra lehet számítani.

Azt gondolom, hogy az elmúlt időszak egyik kellemes meglepetése volt a Gonosz halott sorozatos feldolgozása. Az Ash vs. Evil Dead egyszerre volt véres, humoros és minden meg volt benne, amit az eredeti filmekben szerettünk. Bruce Campbell és Sam Raimi tulajdonképpen megmutatták, hogy miként is kell ezt csinálni.

Egyébként is a remake-ek és a folytatások korát éljük, nem beszélve a sorozatosított filmekről és fordítva. Az Ash vs. Evil Dead viszont parádésan sikerült, így nem is csoda, hogy a második évad is zöld utat kapott. Hála a démonoknak!

Az új évad a tervek szerint októberben dobbanthat – így nem is csak a The Walking Dead miatt kell várnunk az őszt, pedig nagy kérdések ott is akadnak.

Korábban már láthattunk az új évadból egy képet, amelyen Ash egy söröshordót lékel meg, nos a jelenet a 2. évad előzeteséből sem maradt ki.

A csapat ugyanis beveszi Jacksonville-t, hogy kicsit pihenjenek. Ám ez nem tart sokáig, mivel a gonosz ismét felüti fejét, barátaink pedig talán még az előző évadban látottnál is nagyobb kalamajkába keverednek.

A főbb szerepekben természetesen Bruce Campbell  mellett a két fiatal szereplő Ray Santiago és Dana DeLorenzo is visszatérnek, valamint Lucy Lawless feltűnését is elkönyvelhetjük.

Újoncként Lee Majors csatlakozhat a stábhoz, ő Ash apját alakíthatja. Viszont Ted Raimi-nek is osztanak szerepet a családi vállalkozás keretein belül, ő Ash gyerekkori barátjaként lehet ott a képernyőn. Végül pedig Michelle Hurd nevét említeném meg, aki Ash egykori gimis barátnője lehet.

Az Ash vs. Evil Dead 2. évad előzetes egészen véresre sikerült na és humorból sincs hiány. Így októberben ismét egy zseniális kalandra készülhetnek az erre igényesek.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE