Ash vs. Evil Dead 2. évad új infók! – Ash húga visszatér

Hirdetés

Elképesztően várjuk az októbert, hiszen a Bruce Campbell főszereplésével készült Gonosz halott sorozat ismét képernyőre kerül. Ráadásul most új infók is érkeztek az Ash vs. Evil Dead 2. évadához.

Ugye az előzetest már láttad? Az eredeti tervek szerint a Comic Con-on mutatták volna be, de a szervezők ott és akkor ezt nem hagyták jóvá, így kicsivel előtte az internetre lőtték fel a vérben és humorban gazdag traiert.

Nem meglepő, hogy a csapat ismét egy parádés évaddal készül, legalábbis bőven merjük ezt ennek nevezni az előzetest elnézve. Pedig alapvetően nem vagyunk hívei annak, hogy egy mozifilmből sorozatot csinálnak vagy fordítva. Az Ash vs. Evil Dead esetében azonban azt hiszem kár nyávogni. Az első évad rettentő jól sikerült és minden megvolt benne, amiért annak idején beleszerettünk a történetbe.

A Starz csatorna így elmondhatjuk, hogy belenyúlt a tutiba, amit az is jól jelez, hogy októberben a második évadnak is neki veselkedhetek.

Az új évadról az előzetesben is megtudhattunk egy-két dolgot, azonban nem régiben Bruce Campbell. valamint a sorozat egyik producere, Rob Tapert nyilatkozott néhány szót.

Kiderült például, hogy Bruce Cambpell mellett lesz egy másik visszatérő szereplőnk is a régi kalandból. Egészen pontosan Ash húga tűnik majd fel újból, ráadásul ez alkalommal is Ellen Sandweiss alakításában, ahogy az eredeti filmben is.

Fontos tudni, hogy egy vendégszerepről van szó, így vélhetően egyetlen epizódban láthatjuk majd újra. A karakter felbukkanása az ígéretek szerint nagy port kavar majd. Campbell ráadásul úgy fogalmazott, hogy  dolog akár ki is boríthatja majd a nézőket, mert elég hasonló lesz a filmben látottakhoz a szóban forgó epizód. Persze nem csoda, ha ez vár ránk, Ash húga ugyanis nem élte túl a filmet, így kérdéses, hogy pontosan miként is hozzák őt vissza.

Emellett egy másik hír is felröppent. Eszerint tisztázódtak a jogi viták A sötétség seregével kapcsolatban. Korábban ugyanis a sorozatban nem létezőnek tekintették ezt a filmet. Oké, ezt mondjuk nem mondták ki, de egyszer sem került szóba az időutazás. Nos a jogi vitáknak vége, így Ash a második évadban szóba hozza majd ezt is. Persze nem sokan fogják neki elhinni, hogy tényleg megtörtént az eset.

Az Ash vs. Evil Dead 2. évada októberben tér vissza a képernyőkre.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE