Az Annabelle 2 rendezője Rémálom az Elm utcában reboot-ban gondolkozik

Hirdetés

David F. Sandberg már első nagyfilmjével felhívta magára a horrorrajongók figyelmét. Most pedig az Annabelle folytatásával borzongat. A direktor ráadásul azt is tudja, hogy milyen úton indulna el, ha újabb horrort kellene rendeznie.

Nem meglepő, hogy James Wan annak idején fantáziát látott David F. Sandberg rövidfilmjében. A Lights Out tényleg elég kurta volt, de ötletesnek tűnt. Wan pedig úgy érezte, hogy a legjobb az lesz, ha lehetőséget biztos a svéd direktor számára, hogy egész estés filmet készítsen. A New Line Cinema égisze alatt jöhetett össze az Amikor kialszik a fény. A film, ami végül 150 millió dollárt termelt, és tette mindezt úgy, hogy alig 5 millióból készült.

Wan úgy tűnik belátta, hogy jó lóra tett. A Démonok között univerzumhoz tartozó Annabelle 2: Teremtés rögvest Sandberg-nél pottyant. Azt pedig titkon reméltük, hogy ezt sem cseszi el, sőt talán még jó filmet is csinál. Persze az első filmet nézve ez annyira talán nem is volt kihívás. Sandberg pedig talán végül a várakozások fölött teljesített. Az Annabelle 2. része elég jó, ráadásul a bevételi adatok is nagyon szépen alakultak a hétvégén.

Ezek után pedig a kérdés már csak az, hogy vajon mi lesz a direktor következő munkája. Nos ezt a kérdést az Annabelle 2 sajtókörútján is feltették Sandberg-nek, aki így felelt:

„Sokat agyaltam azon, hogy a New Line Cinema-nál milyen lehetőségeim lennének. Aztán eszembe jutott, hogy náluk van a Rémálom az Elm utcában és a Rémecskék franchise joga is. Azt hiszem mókás dolog volna ezekkel a remek filmekkel valamit kezdeni.”

A Rémálom reboot amúgy téma. Legalábbis lehetett nem régiben arról hallani, hogy a stúdió elgondolkozott a franchise felélesztésén. Sandberg felvetése pedig talán új lendületet adhat a dolognak. Majd meglátjuk. Az ő rendezésében ezek után mindenképpen érdekesnek tűnhet ez a projekt.

Bár tegyük hozzá gyorsan, hogy vélhetően a következő Sandberg film nem a horrorvilágában kalauzol majd. A pletykák arról szólnak, hogy a Warner Bros. szeretné őt megszerezni, ráadásul a DC Filmes Univerzum egyik filmjét, a 2019-re tervezett Shazam!-ot szeretnék rábízni. Igaz ez az infó egyelőre még nem hivatalos.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE