Az AZ folytatás csak a rajtengedélyre vár!

Hirdetés

Ha van film, aminek az előzetes várakozások szerint biztosan berendelik a folytatását az Stephen King Az című regényének legújabb feldolgozása lesz. A készítők így perpillanat is csak arra várnak, hogy a stúdió engedélyt adjon nekik ennek elkészítésére.

Stephen King Az című regényének legújabb feldolgozásával kapcsolatban óriási a várakozás. Egyrészt az előzetesek kellően félelmetesek voltak. Aztán Joe Hill – Stephen King fia – is úgy nyilatkozott, hogy durván jó filmre van kilátás. Ezt követően az első kritikák is igencsak biztatóak voltak. A tengerentúlon pedig úgy saccolják, hogy minden idők legjobb szeptemberi nyitányát produkálhatja a hamarosan érkező film.

Ennek fényében nem is meglepő, hogy a készítők már az AZ folytatás tervei szövögetik. Na persze ez azért sem megy csoda számba, mert a terv alapvetően is az volt, hogy két részletben dolgozzák fel a könyvet. Először a gyerekek történetét mesélik el, majd a folytatásban a már felnőtt szereplők kerülnének előtérbe. A stúdió viszont először az első felvonásra adott engedélyt, így a folytatás hivatalosan még nem biztos, hogy elkészül.

A fent leírtak miatt viszont mégis az volna a meglepő, ha nem kapna zöld utat az AZ folytatás. Persze idén láttunk már jó néhány példát arra, hogy egy-egy franchise nyitódarabja nem muzsikált jól. Őszintén szólva azonban tényleg elbőgnénk magunkat, ha az AZ is hasonló sorsa jutna.

Vélhetően így tennének a készítők is. Seth Grahame-Smith producer például így nyilatkozott a GameSpot-nak a folytatást illetően:

„Ugrásra készen várjuk, hogy neki kezdjünk a folytatásnak, mihelyst megkapjuk rá az engedélyt. A forgatókönyv még teljes egészében nincs kész, de elkezdtünk rajta dolgozni. Nagyon várjuk, hogy megkezdhessük a munkát, remek és izgalmas ötleteink vannak, Gary Dauberman pedig most is a szkripten ügyködik.”

A Stephen King: Az film minden részletét megtalálod ebben a cikkben.

Megosztom:Share on Facebook22Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE