Az AZ rendezője emberevő óriásokat dirigálhat!

Hirdetés

Andy Muschietti éppen, hogy befejezte az AZ 2. részének forgatásait, de már megvan, hogy mi lesz a következő filmje!

Andy Muschietti komoly lehetőséget kapott az elmúlt években. Több rendezői váltás után végül ő kapta a Stephen King-féle Az sztori új feldolgozását. A direktor nem okozott csalódást, bár talán számítani lehetett rá, hogy vele akár jól is elsülhet a dolog. 2013-ban ugyanis csak elkészítette a Mama című horrort, ami szintén szerzett magának rajongókat.

Az Az sikere azonban még inkább előtérbe hozta a rendezőt, akinek már megvan a következő filmes munkája. Igaz még várni kell, hogy ennek neki ugorjon, hiszen a napokban ugyan befejeződött az Az folytatásának felvétele, de most hosszú hónapokig a vágószobában és az utómunkával lesz elfoglalva Muschietti.

Ha viszont végzett, akkor újabb komoly fába vághatja a fejszéjét. Ő készítheti el az Attack on Titan amerikai változatát. Ezzel pedig ki is jelenthetjük, hogy tökéletes helyre került a rendezés.

A sztori maga talán ismerős lehet, hiszen az alapul szolgáló manga világszerte nagy kedvenc. Nem beszélve az animációs sorozatról, na meg a japán élőszereplős változatról, amihez mutatnék is egy előzetest:

Ez sem tűnik rossznak, de ha jól saccolom, akkor Andy Muschietti, talán még nagyobbat üthet oda. A történet meglehetősen félelmetes: az emberek hatalmas falakkal körülvett városokban élnek, de korántsem biztonságban – emberevő óriások zaklatják őket.

Ebből tényleg csak jó dolog sülhet ki, pláne értő kezek között.

Premierdátum érthető módon még nincs, de ha tippelni kellene, akkor talán leghamarabb 2021-ben érkezhet meg a végeredmény, amit tűkön ülve várunk.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE