Az eredeti szereplőgárdával jöhet a Zombieland 2

Hirdetés

Elkészülhet a Zombieland 2. része. A forgatókönyvírók, a rendező és persze a főszereplők is visszatérnek!

A Sony Pictures kiadta a tűzparancsot: hosszú várakozás – és egy rosszul elsült sorozatterv – után elkészülhet a Zombieland 2. része.

A The Hollywood Reporter adta közre az információt, mely szerint a Sony úgy döntött, hogy Ruben Fleischer és csapata neki ugorhat a folytatás elkészítésének.

Természetesen a csapatban a négy főszereplő is ott lesz: Woody Harrelson, Emma Stone, Jesse Eisenberg és Abigail Breslin is rábólintott a visszatérésre. Ráadásul néhány egyéb konkrétum is akad. Úgy tudni, hogy a film munkálatai 2019 januárjában kezdődhetnek meg, a stúdió pedig 2019 októberében már a mozikba is küldené a végeredményt. Így aztán pont az első film tízéves évfordulójában debütálhatna a Zombieland 2.


Korábban írtuk:

Jó pár hónappal ezelőtt már jeleztük, hogy Paul Wernick és Rhett Reese a Zombieland  – na meg mondjuk időközben a Deadpool és az Élet – forgatókönyvírói neki láttak a folytatásoknak. Akkor még a szkripten ügyködtek, ami úgy tűnik, hogy időközben elkészült. Már csak azért, mert Wernick és Reese állítása szerint már az előkészületek is megkezdődtek, az eredeti szereplőgárda pedig még mindig kitart a projekt mellett.

A forgatókönyvet állítólag már mind a négyen olvasták és mindenkinek elnyerte a tetszését. Sőt Ruben Fleischer rendező már alá is írt az újbóli vezénylésre.

Az érdemi munka azonban még nem kezdődhet meg, előtte a piszkos anyagiakat kell tisztázni.

Wernick-ék itt jegyzik meg, hogy az első film 20 millió dollárból forgott, viszont azóta Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Emma Stone és Abigail Breslin is igazi világsztárokká váltak, így biztos egy kicsit emelkednek a költségek. Ez ügyben pedig fontos tárgyalásokat lesz még szükség a stúdió és Harrelson-ék között.

Ennek okán még a Sony elnökét is meg kell győzni arról, hogy valóban pénzt áldozzon a stúdió a projektre. Reese elmondta, hogy most minden erejükkel azon vannak, hogy meggyőzzék az illetőt, sőt fel is emlegette, hogy annak idején a Fox fejesét sikerült rábeszélni a Deadpool elkészítésére, ami jó üzlet volt mindenki számára.

Tehát a tényállás most az, hogy elkészült a forgatókönyv. Az tetszik is az érintetteknek, akik vélhetően benne is lennének a visszatérésben, ugyanakkor a stúdiónak még áldását kell adnia. Vélhetően az összegek körül mehet majd a vita, kérdés, hogy a Sony mennyit hajlandó áldozni erre a projektre.

Ami tudni érdemes, hogy az említett 20 millió egészen pontosan 23,6 millió dollár környéke volt. Ez viszont már a tengerentúli nyitó hétvégén megtérült. Végül az USA-ban 75,5 millió dollárt zsebelt be a Zombieland első felvonása. Világszerte pedig ehhez jött még hozzá majd 27 millió. A végeredmény 100 millió föle.

A kérdés tényleg az, hogy mennyiből lehet ezt most kihozni és mennyit kérnek a szereplők, na meg a forgatókönyvírók, akiknek a Deadpool azért szintén szép sikert hozott.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE