Az Ördögűző sorozat már a spájzban van

Hirdetés

Most már tényleg csak párat kell aludni addig, hogy kiderüljön miként sikerül a Fox-nak átültetnie egy remek filmet egy remélhetőleg remek szériába. Pénteken ugyanis startol az Ördögűző sorozat.

Sokak szerint a világ legjobb horrorfilmje, mások pedig egyszerűen a világ legjobb mozgóképes produkciójának tartják Az ördögűzőt. Egy biztos, a Foxnál úgy érezték, hogy a most tapasztalható horrorsorozatos érában érdemes lehet bepróbálkozni és folytatásos formában a képernyőre vinni a mára már klasszikusnak számító remeket.

A forgatókönyvért  Jeremy Slater felelt, aki az igazán pocsékra sikerült Fantasztikus Négyes szkripjtén is dolgozott, igaz abba Josh Trank is belekontárkodott, így nem feltétlen kell Slater számlájára írnunk a buktát.

Az első műve azonban A Lazarus-hatás volt. Nos egy nem túl rossz, de azért mégsem minden lehetőséget kihasználó film lett a végeredmény, amelyben Olivia Wilde szerintem zseniálisat megy. A sztori viszont kicsit sablonos és kiszámítható.

Őszintén bízom benne, hogy az Ördögűző sorozat esetében nem ez történik.

Párhuzamot vonni lehet pofátlanság, de talán lehet. A Lazarus-hatás előzetesei ugyanis jók voltak. Az Ördögűző sorozat esetében pedig csakis hasonlóan lehet nyilatkozni. Remek trailerek érkeztek, így van ez a mostani Throwback előzetessel is. Ebben a készítők kicsit a ’70-es évek hangulatát és világát próbálták idézni. Néhány új képsort is felfedve, szóval emiatt mindenképpen érdemes lehet csekkolni a végeredményt.

Pénteken pedig a sorozat is debütál odaát, a Fox-on.

Két papunk lesz. Az egyiket Alfonso Herrera mexikói színész alakíthatja, aki eddig többnyire hazájában dolgozott.

Másrészt pedig a Kártyavár és a Kegyetlen tánc című szériákat megjárt Ben Daniels és feltűnik majd az Ördögűző sorozatban.

Ja és ugye az Oscar-díjar Geena Davis nevét is meglehetősen illendő említeni.

Eredetileg amúgy az is felmerült, hogy reboot formájában lehelnek új életet a sztoriba, aztán mégis úgy kanyarintották az eseményeket, hogy széria lett belőle. Bízunk benne, hogy a kedves néző ennek csak és kizárólag haszonélvezője lesz.

Ördögűző sorozat új throwback előzetes:

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE