Bates Motel 5. évad előzetes

Hirdetés

Februárban érkezik a Bates Motel 5. évad, amihez most előzetes is érkezett. A széria utolsó felvonását tölti majd a képernyőn.

Elég korrekt előzetest kapott a Bates Motel 5. évad. A széria február 20-án folytatódik az A&E műsorán, az új trailer pedig valóban elég hidegrázósra sikeredett.

Annak idején talán nem is feltétlen gondoltuk volna, hogy a Psycho előzményeként szolgáló széria ennyire életképes lesz. Legalábbis, amikor néhány éve olvastam a hírt, hogy érkezik a sorozat, akkor nem sok jót fűztem hozzá. Úgy gondoltam, hogy hamar bukás lesz és fanyaloghatunk egy jót, hogy mert bezzeg régen minden sokkal jobb volt.

Nem így történt. A Bates Motel kivívta a rajongók és a szakma elismerését – még Emmy-jelölést is kapott – és végül öt évadra is jó volt, jó lesz, hiszen ez utóbbi azért még jövőidő.

Nem is annyira szeretnék most spoilerezni, igaz ha az eddigiekkel el vagy maradva, akkor lehet már az előzetes is tartalmazhat néhány egy kis meglepetést. Így akkor érdemes csekkolni, ha napra kész vagy a szériát illetően.

Az ötödik évad kicsivel a korábban lerakott szál után veszi fel a fonalat. A mi kis Norman-ünk már igazi férfi, természetesen továbbra is Freddie Highmore alakításában. Hősünk elég komolyan kettős életét él majd, van a nyilvánosság előtti arca és a bűnös titkos élete. Sötét dolgok és rémséges izgalmak tehát a folytatásban is várhatóak. Emellett pedig számíthatunk néhány új és ismert arcra is.

Az ötödik évadban például biztosan feltűnik majd Marion Crane, akit Rihanna alakít. De a The Walking Dead egyik színésze, Austin Nichols is szerepet kapott, Isabelle McNailly (szintén új szereplő) karakterének a férjét fogja alakítani.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE