Becky előzetes – Kevin James náci bűnözőt alakít új filmjében

0
1

Ha azt mondom Kevin James, de mosolyogsz a bajszod alatt és azt válaszolod, hogy Férjek gyöngye, A gondozoo és A pláza ásza! Én viszont replikázok! Becky!

Kevin James bohókás, mackós figuraként sejlik fel lelki szemeink előtt. Azonban mi van akkor, ha kimozdítjuk őt ebből a komfortzónából és egy thriller főgonoszaként tekintünk rá. Szerintem felcsillan a szemünk.

A felvetésről nekem hirtelen a Vince Vaughn főszereplésével készült Büntető ököl jutott eszembe. Nem tudom ismered-e a filmet, érdemes vele egy próbát tenni, hiszen Vaughn egy a szokásostól kissé eltérő szerepben tűnik fel és talán nem túlzás azt állítani, hogy egészen remekül hozza a börtöntöltelék keménylegényt!

Ezen analógia alapján pedig bőven van fantázia abban is, hogy Kevin James kap egy tőle szokatlan szerepet. A Becky című thrillerben ugyanis egy börtönből megszökött, elítélt náci bűnözött formál meg. Kopaszra borotvált és horogkereszttel ellátott fejjel és bozontos szakállal bukkan fel a Becky előzetesben!

A történet szerint a 14 éves Becky és „családja” egy közös hétvégét szeretne eltölteni egy kellemes helyen. Becky szempontjából mondjuk már csak azért is érdekes a helyzet, mert édesapjával megy, de annak új szerelme és mostohagyereke is velük tart. Viszont Becky-nek csak hamar kisebb gondja és nagyobb lesz ennél, ugyanis a víkendházat megtámadja egy szökésben lévő, őrült bűnöző – igen, Kevin James! Becky ugyan egy kis szerencsével meg tud lógni, a férfi viszont a nyomába ered!

A trailer tényleg jónak tűnik. James mellett Lulu Wilson (Éles tárgyak), Amanda Brugel (A szolgálólány meséje) és Joel McHale (Balfékek) is látható lesz a Becky-ben.

A filmet a Jonathan Milott-Cary Murnion páros hozta össze, akik korábban például az Elijah Wood főszereplésével készült Tetves porontyokat is vezényelték.

A Becky online premiert kap, a tengerentúlon június 5-én esedékes ez a dátum, hivatalos hazai bemutatóról egyelőre nincs tudomásunk.

Becky előzetes: