Befejeződött az Álom doktor forgatása!

0
2

Mike Flanagan, az Álom doktor rendezője közösségi oldalán osztotta meg a rajongókkal, hogy befejezték az Álom doktor, azaz a Ragyogás folytatásának forgatását. Jöhetnek az utómunkálatok és 2020-ban érkezhet a végeredmény.

A stáb öt hónappal ezelőtt kezdett el dolgozni a Stephen King-féle Álom doktor filmes változatán, a munkálatok pedig a napokban befejeződtek.

Erről Mike Flanagan rendező is megemlékezett egy bejegyzésben:

„Vége az Álom doktor forgatásának. Egy hosszú, őrült és igazán egyedi utazáson vagyunk túl. Még 2013-ban, a kiadást követően rögvest olvastam a könyvet, ami lenyűgözött és egy igazán ütős sztori volt. Akkor el sem tudtam képzelni, hogy én lehet majd az, aki a nagyvászonra álmodhatja a filmet. Igazán megtisztelő volt az elmúlt öt hónapban ezzel a nagyszerű csapattal együtt dolgozni. Ez a munka karrierem eddigi csúcsa, ez nem is kérdés.”

A fiatal Danny Torrance szerepét Jacob Tremblay kapta, ami nem meglepő, nem először szerepel Flanagan alkotásban. A karakter felnőtt változatát pedig Ewan McGregor kelti életre. Abra Stone szerepében Kyliegh Curran tűnik majd fel.

Wendy Torrance is látható lesz, aki most Alex Essoe alakít, míg Dick Halloran szerepében Carl Lumbly lesz látható. Dr. John szerepében Bruce Greenwood, Kalapos Roséban Rebecca Ferguson lesz látható.

A tervek szerint a filmet 2020 januárjában mutatják majd be, így még egészen sokat kell rá várnunk.