Benicio del Toro nem lesz ott új Predator-ban

Hirdetés

Jaj be kár! Nagyon úgy nézett ki, hogy a Fox sikeresen szerződtette Benicio del Toro-t, aki így az új Predator filmben kapott volna szerepet. Ám úgy néz ki a felek mégsem tudnak megegyezni. Del Toro naptára olyan sűrű, hogy ezt a mozit már nem bírja vállalni.

Azt gondolom, hogy a Shane Black rendezésében készülő új Predator film igazán tökös lesz majd. Ezt meg is lehet előlegezni, hiszen Black jó rendező. Másrészt pedig szívügye is a téma, hiszen annak idején szerepelt az első részben. Igen akkor még színészként láthattuk őt. Mondjuk annyira nem sokáig, mert ő volt a film első áldozata. Viszont ugye miből lesz a cserebogár?!

A forgatókönyv állítólag egészen jól áll, bár talán még Shane Black ügyködik rajta egy kicsit. Néhány hónapja pedig még van is, hiszen a tervek úgy szólnak, hogy 2017 elején kezdődhetnek a forgatások. Majd 2018. február 9-én, a stúdió már szeretné az amerikai mozikban látni a kész filmet.

A folytatásról amúgy meglehetősen keveset lehet tudni. Azt Shane Black egy interjúban már leszögezte, hogy az új Predator nem egy remake vagy reboot lesz. Az 1987-es filmet szeretné folytatni. Sőt arról is szót ejtett korábban, hogy találkozott Arnold Schwarzenegger-rel, akit lehet sikerül megfűzni, hogy vállaljon valamiféle szerepet a filmben.

Vélhetően nem főszerepben bukkanna majd fel. Azt Benicio del Toro kaphatta volna. A stúdió egészen nagyon szerette volna őt megszerezni és elvileg egészen közel is jártak ehhez. Igaz elsőre úgy tűnt nem lesz semmi a dologból. A színész ugyanis a Sicario második része miatt úgy tűnt nem tudja bevállalni a dolgot. Ám a Fox jófej módon csúsztatott a forgatások kezdetén, hogy ez megfeleljen del Toro-nak. Ám a színész ehelyett mégis néhány másik projektet vállalt be.

A The Corporation című filmben is feltűnhet, így viszont abszolút nem fér az idejébe az új Predator film. Legalábbis a februári forgatásokat nem tudta elvállalni. A Fox pedig így végleg letett arról, hogy szerződteti őt.

Azonban nagyon úgy néz ki, hogy már meg is találták a helyettesét. Állítólag a stúdió Boyd Holbrook-kal folytat tárgyalásokat ez ügyben. A fiatal színészt a Milk-ben, a Holtodiglanban és az Éjszakai hajszában is láthattuk. Sőt a Netflix-es Narcos-ban is szerepet kapott. A Fox-szal pedig amúgy is jóban van, a Holtodiglan ugyanis szintén ottani „termék”, illetve az új Farkas-filmben, a Logan-ben is szerepet osztottak neki. Vélhetően sikerül majd megegyezniük a szerepről.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE