Benicio del Toro is ott lehet az új Predator-ban?

Hirdetés

Végre újabb hír érkezett az új Preadtor filmmel kapcsolatban. A Deadline információ szerint ugyanis Shane Black Benicio del Toro-t szeretné megnyerni 2018-ban érkező mozija főszerepére.

Benicio del Toro jó színész. Ezen mondjuk kár is lovagolni, hiszen tény. Szerintem a Farkasemberben sem alakított rosszul, sőt talán kicsit szégyellve, de bevallom, hogy én bírtam azt a filmet. Aztán nem régiben láthattuk a Sicario-ban, ahol szintén korrekt alakítást nyújtott. Valamint ne feledkezzünk meg néhány Disney-moziról sem. Ott volt a Galaxis őrzői, ahol a Gyűjtő bőrébe bújhatott, na és a Star Wars VIII. részében is bizton számíthatunk a feltűnésére.

Az egyik soron következő projektje pedig úgy tűnik, hogy az új Predator film lehet. A Deadline úgy értesült, hogy Shane Black mindenképpen Benicio Del Toro-ra osztaná mozifilmje főszerepét. Így legyen, nem tűnik rossz választásnak.

Ráadásul a portál írásában úgy fogalmaz, hogy a tárgyalások is megkezdődtek a felek között. Igaz azt nem tudni, hogy pontosan milyen szerepet is szánnak a színésznek. Egy felvetés szerint a filmben felbukkan majd egy csapat, amelynek esetleg a vezetője lehet Benicio del Toro karaktere. Majd meglátjuk, Shane Black ugyanis nem sok mindent árult el az új filmről.

Annyit mondjuk leszögezett egy korábbi interjúban, hogy nem reboot és remake lesz a végeredmény, hanem egy fajta folytatás, ami a jelenkorban játszódik. Sőt hozzátette, hogy az sem kizárt, hogy Arnold Schwarzenegger is feltűnik majd valamilyen formában az új Predator moziban.

A színészt amúgy nem csak a Star Wars VIII. részében láthatjuk majd a közeljövőben. Jön majd a Weightless című mozi, amelyben rengeteg nagynév ott lesz, Michael Fassbender, Natalie Portman, Rooney Mara, Cate Blanchett, Ryan Gosling, Christian Bale csak, hogy néhányat említsünk.

Illetve jöhet majd a Sicario folytatása, a Soldado, amiben szintén osztottak szerepet a színészre, illetve a The Corporation című filmben is Benicio del Toro-é a főszerep.

A 20th Century Fox úgy jelezte, hogy 2018. február 9-én szeretnék bemutatni az új Predator mozifilmet.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE