Bezárva (2016)

Hirdetés

Naomi Watts 2016-ban egy újabb borzongatós filmben tűnik fel. A Bezárva egy gyermekpszichiáter történetét meséli el, aki egy fiú után kajtat a halálos hóvihar után.

Bezárva (2016)

 

Magyar cím:  Bezárva
Eredeti cím: Shut In
Műfaj: dráma, thriller
Mozipremier (USA): 2016. november 11.
Mozipremier (Magyar): 2016. november 24.
DVD / Blu-Ray megjelenés (Magyar): –
Rendező: Farren Blackburn
Forgatókönyvírók: Christina Hodson
Filmstúdió: Transfilm, Canal+, Ciné+

 

 

Bezárva története:

Mary (Naomit Watts) a férje autóbalesete óta nem önmaga. Ez pedig nem is csoda, hiszen a balesetben nem csak a párját, hanem a gyerekét is elvesztette. Stephen (Charlie Heaton) ugyan túlélte a tragédiát, de teljesen lebénult, nem beszél, etetni és fürdetni kell, szinte csak egy test.

Ezért jelent a nő számára gyógyírt egy fiatal fiú (Jacob Tremblay), akit a gondjaira bíznak. A srác azonban egy este eltűnik a házból, a hatóságok pedig úgy vélik, hogy a kint tomboló hóvihart nem élhette túl.

Mary azonban az esetet követően érdekes dolgokat tapasztal a házban, úgy hiszi, hogy Tom nem halt meg a vihar idején.

Szereplők:

Naomi Watts, Oliver Platt, Charlie Heaton, Jacob Tremblay, Crystal Balint, Alex Braunstein, David Cubitt, Ellen David, Clémentine Poidatz, Tim Post

Bezárva képek:

Bezárva előzetes:

Érdekességek:

A forgatókönyvíró Christina Hodson új névnek számít a szakmában. A Bezárva az egyik első mozifilmes szkriptje, habár korábban sorozatokon is dolgozott. Tehetségére többen felfigyeltek. Egyrészt tagja a Transformers univerzum bővítéséért felelő írócsapatnak, valamint a Harley Quinn spin-off film forgatókönyvét is ő készítheti el.

A rendezésért Farren Blackburn felelt. A szakember korábban többnyire sorozatokon dolgozott . A Daredevil, a Muskétások, a Ki vagy, Doki? és a Doktorok néhány része került ki a kezei közül. Valamint a talán nem túl ütős Istenek kalapácsa is Blackburn rendezése volt néhány évvel ezelőtt.

A Bezárva francia-kanadai koprodukcióban készülhetett el. A forgatások Kanadában, javarészt Québec környékén zajlottak.

Jacob Trembla, aki egyébként szintén kanadai születésű korábban A szoba című filmben és a Mielőtt felébredek-ben is szerepet kapott.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE