The Black Room előzetes – Megint egy megszállt ház

0
1

Rolfe Kanefsky hamarosan újabb horrorfilmmel hallat magáról. A Nightmare Man rendezője azonban nem akart egy túl eredeti sztorival előállni, így a The Black Room egy meglehetősen középszerű alkotásnak ígérkezik.

Szögezzük le már itt a legelején, hogy a The Black Room című filmnek semmi köze a Green Room címűhöz. Szobák és színek ez tény, Rolfe Kanefsky alkotása azonban igyekszik mindenféle eredetiséget mellőzni. Legalábbis a The Black Room előzetes sem lép ki a megszokott é már unalmasnak is nevezhető komfortzónából. Illetve a szinopszis sem tartogat túlságosan sok meglepetést.

A sztori szerint Paul és Jennifer friss házasok, akik szerencsére álmaik otthonát is megtalálják. Ennél sokkal szebb már nem is lehetne az életük, viszont mint azt jól sejthetjük álmaik háza hamarosan rémálmaik házává válik.

A pincében ugyanis felfedeznek egy titkos szobát, ráadásul kénytelen rájönni, hogy ebben a szobában valami különös entitás már ott van. Sőt talán mindig is ott volt és egy csomó áldozatot is gyűjtött. Köztük például a ház előző tulajdonosát. Hívnak ugyan egy jó munkás embert, hogy csináljon valamit a furcsa jelenségekkel, ám ő is szőrén-szálán eltűnik.

A falak között élő démon azonban hamarosan elszabadul és megszállja Paul-t, aki egyre furábban kezd viselkedni. Nem kérdés, hogy szörnyű szándékai vannak. A benne lapuló démon, pedig mindenáron a világra akar szabadulni, hogy elpusztítsa azt.

Jennifer húgával, Karen-nel próbálja megállítani a férfit és elejét venni a démoni eljövetelnek. Viszont könnyen lehet, hogy már túl késő.

Ugye? Talán a két kezeden sem tudod megszámolni, hogy hányszor hallottad vagy láttad már ezt a sztorit.

Ráadásul a The Black Room előzetes nem is ígéri azt, hogy ez alkalommal valami különlegesebbel, egyedibbel lesz dolgunk.

A főbb szerepekben mindenesetre azért akadnak ismertebb arcok. Jennifer szerepében Natasha Henstridge tűnik fel, aki már a ’90-es években ott volt A lényben, de A Mars szellemében is láthattuk.

Illetve Lin Shaye is ismerős lehet, ha máshonnan nem is, de az Insidious filmekből.

The Black Room előzetes:

Hozzászólok

Please enter your comment!
Please enter your name here