Ennyi volt! Nem lesz több Blood Drive évad

0
3
Blood Drive vége a sorozatnak

Nyáron debütált a Syfy-on a Blood Drive című horrorsorozat, ami a grindhouse és a gore kedvelőit igyekezett beszippantani. Több, de inkább kevesebb sikerrel, ugyanis a csatorna már nem kéri a Blood Drive második évadját.

A Blood Drive pilotjáról már értekeztünk és most, hogy a végéhez ért a széria a tervek között szerepel egy összefoglaló írás arról, hogy milyen is volt az évad. Az évad, ami az első és mint most kiderült az utolsó is volt a sorban.

A meglehetősen véres, grindhouse stílust felelevenítő szériából ugyanis nem kér többet a Syfy. A sorozat ötletgazdája, James Roland nyilatkozott erről blogján.

„Nem tudok minden részletet, de nyilvánvaló, hogy a nézettségünk nem volt elég jó, a közösségi médiában viszont mégis komoly visszhangot keltett a sorozat – köszi srácok. Ráadásul a kritikák is elég pozitívak voltak.  A Syfy ugyan törölte a folytatást, ennek ellenére mégis ők voltak az egyetlenek, akik lehetőséget biztosítottak ennek a műsornak.”

Roland hozzátette, hogy pontosan tudja, hogy a csatorna nagyot kockáztatott, amiért örökké hálás lesz. Ennek ellenére meglepődött, hogy véget ér a széria. Abban azonban bízik, hogy egyszer talán még lehet ennek folytatása.

„Az biztos, hogy a közeljövőben nem készül el az ú évad. Viszont mégis optimista vagyok, hiszen van még mit elmesélni ebből a világból. A jogok az NBC-nél vannak és talán egyszer eljön az idő, hogy ismét elálljak az ötleteimmel.”

A 13 részes évadban Alan Ritchson, Christina Ochoa, Thomas Dominique, Marama Corlett és Colin Cunningham kapták a főszerepeket. A helyzet pedig az, hogy szép volt, jó volt és talán kár érte.

De hátha James Roland-nak igaza van és egyszer valamilyen formában még találkozhat a közönség ezzel a történettel.

Hozzászólok

Please enter your comment!
Please enter your name here