Bőrpofa előzetes – A láncfűrészes faszi visszatér!

Hirdetés

Az elmúlt időszakban sokat lehetett hallani arról, hogy egy újabb film készül a texasi láncfűrészes gyilkos főszereplésével. A végeredmény októberben már debütálhat is, így megérkezett az első Bőrpofa előzetes.

Alexandre Bustillo és Julien Maury francia rendezők vezényletével készülhetett el a legújabb texasi láncfűrészes horrorfilm, amely csak egyszerűen a Bőrpofa címet kapta. Korábban több helyen is lehetett olvasni arról, hogy a francia páros dolgozik az ügyön, a forgatások ráadásul már tavaly októberben véget értek. Az előzetesre viszont egészen mostanáig kellett várni.

Bustillo és Maury neve ismerős lehet a horrorrajongók számára, hiszen ők voltak azok, akik még 2007-ben a kiválóan sikerült A betolakodóval előrukkoltak. Azóta viszont nem sikerült überelni a francia új hullám egyik remekének tartott produkciót. A 2011-es Halovány, az Aux yeux des vivants és az ABC of Death 2. részének egy szegmense került ki a direktorok kezéből. Így tehát a termékeny munkával sem igazán lehet őket vádolni.

A Millenium Films amúgy még 2013-ban döntött úgy, hogy készítenek egy újabb filmet Bőrpofa főszereplésével. Úgy gondolták, hogy az amúgy szerintem elég vérszegény A texasi láncfűrészes: Az örökség jól teljesített a jegypénztáraknál. A franciák pedig még 2014 októberében kapták meg a rendezés jogát. Eleinte úgy tűnt, hogy a film a Bőrpofa: Texasi láncfűrészes mészárlás III. folytatása lehet, Seth. M. Sherwood eshetett neki a forgatókönyvnek.

Viszont az az érdekes eset történt, hogy Sherwood nem akart folytatást és remake-et sem. Tobe Hooper munkáját a legnagyobb tisztelettel kezelte és végül kvázi egy előzményfilmet hozott össze. A történet az eredeti alkotás előtti időkben játszódik majd.

Természetesen a főszerepet a Sawyer család kapja, akiknek legfiatalabb tagját az elmegyógyintézetbe zárják, miután a helyi seriff lánya gyanús körülmények között meghal. A fiú azonban kereket old néhány másik bentlakóval és elég véres ámokfutásba kezdenek.

Finomkodástól nem kell félni, a készítők rögvest egy korhatáros, úgy nevezett Red Band előzetessel rukkoltak elő, ami tényleg jól néz ki.

A tengerentúli premier október 20-án várható, azt még egyelőre nem tudni, hogy nálunk mikor számíthatunk az őrült láncfűrészes faszi érkezésére.

A főbb szerepekben egyébként Lili Taylor, Stephen Dorff, Nicole Andrews, James Bloor és Sam Coleman tűnik fel.

Bőrpofa előzetes:

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE