Bőrpofa idősebb verziójára építhet az új Texasi láncfűrészes-film

0
1

Arról már év elején lehetett hallani, hogy Bőrpofa új filmet kaphat. Eleinte úgy tűnt, hogy egy reboot lehet a végeredmény, ám a legfrissebb hírek már Tobe Hooper eredetijének folytatásáról szólnak.

A Legendary Pictures Andy és Ryan Tohill rendezőket bízta meg az új Texasi láncfűrészes-film rendezésével. A páros a The Dig című thrillert hozta korábban tető alá, de például a Trónok harca stábjában is volt feladatuk. A forgatókönyvet Chris Thomas Devlin készíti, akinek ugyan ez lehet az első komolyabb munkája, de mivel a produceri fronton Fede Alvarez (Vaksötét, Gonosz halott) neve is ott virít, így azért bizakodóak vagyunk.

Eddig úgy tűnt, hogy az urak egy reboot formájában löttyinthetnek frissítő permetet Bőrpofára, ám a legújabb pletykák már arról szólnak, hogy tulajdonképpen Tobe Hooper 1974-es első filmjének folytatása lehet a végeredmény. Ha a verébcsiripelések bebizonyosodnak, akkor megtörténhet, hogy egy 60 év körüli figurát kapunk, aki Bőrpofaként lehet jelen.

További lesz egy testvérpár is a filmben, akik San Franciscóból utaznak vidékre, amikor összefutnak rémséges gonoszunkkal.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a szereposztás miként is néz majd ki, nyilván az is fontos része lesz a dolognak, de talán egy ütős horrorfilmmel leszünk gazdagabbak és Bőrpofa sztorija méltó folytatást kap.