Horrorba oltott Superman sztori!

Hirdetés

Évekkel ezelőtt fogant meg a BrightBurn című horror ötlete James Gunn-ék fejében, de a megvalósításra egy picit várni kellett. Az előzetes alapján viszont úgy tűnik megérte – hátborzongató film lehet a végeredmény.

Néhány hónapja annak, hogy felröppent egy pletyka, miszerint A Galaxis Őrzőit vezénylő James Gunn egy horrorfilm fölött bábáskodik. A dolgot javarészt sikerült titokban tartani, de aztán csak kiderült, hogy a sztori a BrighBurn címet kapta és a The Hive rendezője, David Yarovesky ülhetett a rendezői székbe. Ami pedig most ennél is izgalmasabb, hogy megérkezett az előzetes!

A történet meglehetősen ismerős lehet, egészen hajaz a Superman-féle eredettörténetre. Adott egy házaspár, akik egy éjszaka egy meteorit becsapódására lesznek figyelmesek. A kráterben pedig egy kisbabára bukkannak. Úgy döntenek felnevelik a fiút, aki emberforma és talán hozzánk hasonlóan érzőlény. Legalábbis úgy tűnik, ám kiderül, hogy a fiúnak szuperképességei vannak, de nem biztos, hogy ezt a jó ügy szolgálatába állítja.

A BrightBurn egyébként amolyan családi, baráti vállalkozásban készülhetett el, hiszen James Gunn testvére és unokatestvére is részt vettek a melóban, na és az említett rendező Yarovesky.

A főszerepben Elizabeth Banks (Az éhezők viadala, Szeretet és köszönet) valamint David Denman (Az ajándék, Logan Lucky). A film a tengerentúlon 2019. május 24-én debütálhat és bízunk benne, hogy akár a hazai forgalmazóknak is lehetőségük lesz megmutatni ezt a filmet a nagyvásznon.

BrightBurn előzetes:

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE