Brutál vérengzés a Playing with Dolls 2 trailer-ben

Hirdetés

Rene Perez rendező 2015-ös filmje, a Playing with Dolls nem igazán rázta meg a világot. Sőt a kritikák szerint egy közepesnél is rosszabb ócskaság volt a végeredmény. Ennek ellenére a Playing with Dolls 2 trailer egészen pofásnak tűnik.

Gyorsan megjegyezném, hogy sajnos – vagy lehet nem sajnos – nem néztem meg még a Playing with Dolls című horrort. Egészen egyszerű oka van, mindenhol alaposan lepontozták. Amúgy egy sablonos, álarcos sorozatgyilkost felvonultató sztoriról van szó, amit Rene Perez független filmes készített el még 2015-ben.

A direktor azonban úgy tűnik, hogy nem igazán törődött a negatív kritikák tömkelegével, ugyanis az elmúlt évben elkészült a Playing with Dolls 2. része. Legalábbis erősen erre utal a nem régiben érkezett előzetes.

A történet valahol tényleg egy folytatás, bár a közös leginkább az álarcos gonosztevő lesz, aki nem változtatott szokásain, továbbra is módszeresen végzi ki azokat, akik szembe jönnek vele.

Történetet viszont úgy néz ki, hogy igyekeztek a kaland köré kanyarintani.

Eszerint egy anyuka úgy dönt, hogy mivel egyedül neveli a gyerekét és sürgősen pénzre van szüksége nevez egy valóság show-ba. Persze nyilván egyszerűbb ez, mint segélyért sorba állni vagy ne talán keresni valami munkát. Naná, hiszen a szóban forgó reality 1 millió dollárt ígér a nyertesnek.

A résztvevők feladata nem is tűnik olyan túlságosan bonyolultnak. Ki zavarják őket a mélységes erdőbe, ahol aztán le kell győzniük az ott élő gyilkos figurát. Mi ebben az olyan nehéz? Mármint ugye azon kívül, hogy a gyilkos nem egy betanított színész, hanem álarcos jó barátunk, aki nem csak tréfából és a látszat kedvéért gyilkol.

A Playing with Dolls 2 trailer amúgy nem is tűnik olyan rossznak. Oké, a sztorin igyekeztek csavarni és még így is kifejezetten sablonos lett ez az életre-halálra játék téma, hiszen pont eleget kaptuk ezt az arcunkban több részen át mondjuk Az éhezők viadalában. Ám annyi baj legyen.

Tény, hogy egy meglehetősen alacsony költségvetésű filmről van szó, viszont a gore részek, a vérengzés egészen rendben lévőnek tűnik.

Mondjuk azért ne legyenek kétségeink afelől, hogy a Playing with Dolls: Bloodline megnézése előtt érdemes bekészíteni a fotel mellé egy üveg pálinkát.

Playing with Dolls 2 trailer:

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE