Brutális az új 31 előzetes

Hirdetés

Rob Zombie nagyon úgy néz ki, hogy továbbra sem gyermekmeséiről lesz híres. Az idei Halloween-ra szánt filmje egészen durva lesz. Ezt bizonyítja az új 31 előzetes is.

A Sundance fesztivál közönsége már láthatta Rob Zombie legújabb filmjét, sőt volt egy vetítés Dél-Koreában is, ám a tengerentúli premier így is Halloween környékére van időzítve. Hazai bemutatóról nem tudni, bár mozis vetítés szerintem nem is lesz, jobb esetben az egyik forgalmazó felfigyel rá és így lehet egy kis szerencsénk.

Rob Zombie amúgy most sem hazudtolja meg magát. Az új 31 előzetes tényleg igyekszik egy komolyabb durvulást bemutatni. Annak ellenére is, hogy ez alkalommal mindösszesen 1 percbe zsúfolták a végeredményt.

Amúgy ne feledkezzünk meg arról sem, hogy Rob Zombie egy interjúban úgy fogalmazott, hogy a 31 élete legbrutálisabb filmje. Pedig, aki ismeri a munkásságát azért tudja, hogy nem kell a szomszédba mennie egy kis durvulásért. A korhatár besorolás mondjuk nem is ment könnyen, két változatot visszadobtak a tengerentúlon, egy harmadik vágás volt az, amire már rámondták az áment.

A sztori természetesen Halloween környékén játszódik. A főszerepben 5 emberke tűnik fel, akiket elrabolnak és összezárnak egy Murder World nevű helyen.  A helyszínnek persze már a neve árulkodó, ugyanis nem egy babazsúrra gyűjtötték össze hőseinket. Ehelyett egy kegyetlen játékba kényszerítik bele őket. Bohócnak öltözött őrültek támadnak rájuk, de talán Murder World-ben még náluk is akadnak veszélyesebb dolgok.

Nagyon úgy tűnik, hogy nem is lesz itt pardon, mindenki kőkeményen megkapja a magáét. Az őrület és a vérengzés pedig hozzá a talán megszokottnak nevezhető Rob Zombie szintet.

A filmben Elizabeth Dolly, Sheri Moon Zombie, Meg Foster, Sandra Rosko, Malcolm McDowell, Richard Brake és Lew Temple is feltűnik majd.

A forgatókönyvet természetesen Rob Zombie hozta össze, akinek a 31 2012 után a legújabb filmje. Akkor a The Lords of Salem-mel rukkolt elő. Ja és esetleg a The Zombie Horror Picture Show-t is megemlíthetjük, bár az esetben egy koncertfilmről van szó.

A 31 adatlapját itt találod.

Végül pedig íme az új 31 előzetes:

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE