Búcsúzik Negan áldozata

Hirdetés

Az elmúlt hétvégén egy igazán brutális és durva résszel startolt a The Walking Dead 7. évada. Az elkerülhetetlen pedig megtörtént, Negan áldozata lett egyik hősünk. A karaktert alakító színész most egy mókás, de érzelmes videóban búcsúzik a stábtagoktól és a rajongóktól. Vigyázat, spoileres lehet a videó!

Na persze pontosan tudjuk, hogy ketten is odavesztek és Negan áldozata voltaképpen Negan áldozatai. Ám hátha valaki még nem rágta át magát a hetedik évad első részén is meglepetés lehet számára, hogy több búcsúzó is akad. Ezért a félrevezető felvezetés. Ugye érted?

Nos Glenn és Abraham, azaz Steven Yeun és Michael Cudlitz elköszöntek a szériától. Szomorú. Főleg talán előbbi esetében, hiszen Glenn tulajdonképpen a kezdetektől velünk volt. Persze a hetedik évadban igyekeztek már elhitetni a nézőkkel, hogy Glenn nem úgy végzi be, mint a képregényben. Sőt, amikor kiderült, hogy túlélte a zombitámadást, akkor azt hihettük, hogy esetleg Negan ellen is van esélye.

Őszinte leszek, amikor előbb Abraham-re csapott le Lucille, akkor egy kicsit tényleg elhittem, hogy Glenn valóban túlélő lehet, hogy még nem jött el az ő ideje. Nem így történt. őt egy meglehetősen brutális, a képregényt idéző kivégzést kapott.

Na és tényleg ne feledkezzünk meg Abraham-ről sem, aki ha nem is volt annyira régi karakter, mint Glenn, mégis a csapat nélkülözhetetlen tagja volt. Ráadásul harci tudása és taktikai képességei biztosan jól jönnének majd Negan ellen. Ugye a képregényben sem tudott segíteni. Ott ugyan nem Negan áldozata volt, hanem egy korábbi jelenetben halt meg, de a lényeg kvázi ugyanaz.

A színészt amúgy hamarosan filmekben láthatjuk majd. Pontosabban a Chew című animációs alkotáshoz a hangját adta. Joe Lynch akciófilmjében, a Mayhem-ben viszont főszereplő lesz. Valamint 2017-re a Netflix is ígér egy filmet, az Okja-t, ebben Jake Gyllenhaal és Tilda Swinton mellett tűnhet majd fel Yeun.

Michael Cudlitz esetében egyelőre nem szólnak arról a hírek, hogy legközelebb pontosan hol is láthatjuk majd őt.

Kis videót viszont mindkét karakter kapott.

Megosztom:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone
CLOSE
CLOSE